Adalet Bakanlığı'ndan 2 Bin Yeni İKM, Zabıt Katibi, Mübaşir Alımı Bekliyoruz

Adalet Bakanlığı'nın yeni sözleşmeli personel alımı ilanı ne zaman yayımlanacak? Adayların en sık sorduğu soru bu. Biz de cevabı bilmiyoruz. Ama gelin biraz tahmin yürütelim ve fikirlerimizi söyleyelim.

Adalet Bakanlığı'nın Yeni Personel Alımı 2 Bin Kişi Civarında Olacaktır!  

Adalet Bakanlığı'nın yeni zabıt katibi, mübaşir , ikm alımları için büyük bekleyiş sürerken, yeni alımların en az 5 bin kişilik olacağına yönelik haberler de yaygınlaşıyor. Fakat daha önce bazı haber ajansları tarafından da verilen bilgilerde 3 bin kişilik İKM alımlarının da hesaba katıldığı gözlemleniyor.

YENİ ALIMLARIN HAZİRAN AYINDA YAPILACAĞINA YÖNELİK DEDİKODULAR AYYUKA ÇIKMIŞ DURUMDA

Adalet Bakanlığı'nın yeni zabıt katibi, ikm ve mübaşir alımının Haziran ayına doğru yapılacağına yönelik dedikodularsa ayyuka çıkmış durumda. Taban puanların nasıl olacağı, başvuru şartlarında bir değişiklik olup olmayacağı (yönetmelik düzenlemesi yapılır mı?) , başvuruların yine şahsen ya da posta yoluyla mı yoksa internet üzerinden mi yapılacağı merak konusu.

BİZ 5 BİN KİŞİLİK YENİ ALIM OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUZ

Biz kpsscafe.com.tr olarak 5 bin kişilik bir alım olmayacağını düşünüyoruz. Dediğimiz gibi bazı haberlerle yanlış yönlendirme yapıldığı kanaatindeyiz. Aslında her şey, Sn. Adalet Bakanımız ve hükümetten gelecek açıklamalar doğrultusunda daha da berraklaşabilir. (5 BİN KİŞİLİK ALIM bir çok adayı çok ama çok mutlu edecektir.) Bu sayede önümüzde net bir rakam ,takvim olur ve ona göre konuşuruz. O yüzden Sn. Bakanımızdan 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan alımlar hakkında daha net açıklamalar ve tarih bilgisi bekliyoruz.Peki sizler yeni alımlar konusunda ne düşünüyorsunuz? Kamuya personel alımlarını yeterli ve adaletli buluyor musunuz? bu soruların yanıtını bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Nis 2017 - 11:33 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

kader - Lise mezunu zabıt katılığı alınabilir mi lutfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 11:33
03

Seval eser - Ben 60 puan alsim ama üniv meZunu değilim ne yapamam lazim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 11:33
02

işsiz - InşAllah yakından katıp alımı olur herkes için hayırlı sini diliyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 11:33
01

Tuncay - Ben 82 puan aldım adalet mezunuyum ama hiç alım olmadi alınsın artıkkkkk

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 11:33


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler