Adalet Bakanlığı Mübaşir ve İnfaz Koruma Memuru Alımına Yoğun İlgi! KPSS En Yüksek, En Düşük Puan Kaç Olur?

Adalet Bakanlığı'nca yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanları kısa sürede büyük ilgi gördü. İnfaz Koruma Memuru (İKM) ve Mübaşir alımı hakkında tüm gelişmeler, kpss en yüksek ve en düşük puanlar , mülakat süreci ve diğer detaylar kpss cafe adresinde olacak.

Adalet Bakanlığı'nca yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanları kısa sürede büyük ilgi gördü. Türkiye'nin lider kamu personeli adayları sitesi kpss cafe'ye alımlarla ilgili binlerce mesaj gelirken, facebook grubunda da özellikle mübaşir alımları ile infaz ve koruma memuru alımlarına ilişkin binlerce üye bilgi alışverişinde bulunmaya başladı. Türkiye'nin lider memur adayları grubuna katılmak ve alımlara ilişkin bilgi alışverişinde bulunmak, adaylarla sohbet etmek için TIKLAYIN.

Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memuru Alımı Başvuru şartlarına göz atmak için TIKLAYIN

Mübaşir Alımı Başvuru Şartlarına Göz atmak için lütfen TIKLAYIN.

2016 KPSS puanlarıyla gerçekleştirilecek alımlarla ilgili tüm gelişmeleri takip etmek, tavan-taban puan tahminlerine önceki senelerde gerçekleşen alımlara dair bilgilere göz atmak için yukarıdaki grup sayfasını kullanabilirsiniz. Alımlara ilişkin görüş ve taleplerinizi sayfanın altındaki yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle paylaşın.

Polis Alımları, Askeri Personel Alımları, Memur alımları, özel sektör iş fırsatları ve çok daha fazlasını cep telefonunuza vasıtasıyla ücretsiz kpss cafe uygulamasıyla takip edebilir, her türlü gelişmeden anında haberdar olabilirsiniz. İndirmek için TIKLAYIN.

KPSSCAFE - ANKARA

18 May 2018 - 16:49 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

Mehmet - Kpss 70 nedir ya nedir 50 yapın da insanlar faydalansın bu ne cimrilik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 16:49
05

Adalet - Kpss şartını kaldırmaları gerekir ya da barajı düşürmeleri biz adalet bölümü mezununlarının mağdur olmalarını birazda olsa engellicektir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 16:49
04

Serkan - İstifa etmiş uzman erbaşların hakkı ne olacak adalet bunun neresinde ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 16:49
01

Mert Deniz - Kpss sarti olmasi tabi ki gerekir fakat o kadar yuksek bir puan olmamasi gerek bu inanlarin kolay yerlesebilmesi icin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 16:49


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler