Adalet Bakanlığı Hakim-Savcı Alımı Mülakat Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden 24 Aralık 2016 tarihinde ÖSYM tarafından yapılan hakim savcı adaylığı yazılı sınavından sonra başarıya göre mülakata giren adayların sözlü sınav sonuçları da açıklandı.

Adalet Bakanlığı Hakim Savcı Alımı Mülakat Sonuçları Açıklandı 

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinden 24 Aralık 2016 tarihinde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce (ÖSYM) yapılan Avukat-Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı ve Avukat -İdari yargı hâkim adaylığı yazılı yarışma sınavında başarılı olan adayların mülakat sonuçlarının açıklandığı bildirildi. Personel Genel Müdürlüğü'nün pgm.adalet.gov.tr isimli internet sitesinden konuya ilişkin yapılan duyuruda aşağıdaki ifadelere yer verildi ; 

24 Aralık 2016 tarihinde ÖSYM tarafından yapılan avukat-adli yargı hâkim ve savcı adaylığı  ve avukat-idari yargı hâkim adaylığı yazılı yarışma sınavında başarılı olan adayların mülakat sonuçları;

Avukat - Adli yargı hâkim ve savcı adaylığı yazılı yarışma sınavının mülakat sonuçları için tıklayınız.
 
Avukat – İdari Yargı hâkim  adaylığı yazılı yarışma sınavının mülakat sonuçları için tıklayınız.

Kamudan haberler, gündemdeki haberler, son dakika haberleri ve daha fazlası kpsscafe.com.tr ile bir tık ötenizde...

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Nis 2017 - 16:07 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Emekli bir baba - Evladım öğrenciliğinde fetö mağduru idi 3 yılı çalındı. Şimdide Bir dakika süren bir mülakat (?) ile elendi. Demekki bu ülkede bir şey değişmemiş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 16:07
02

Emekli bir baba - Altıbin kişi mülakata (?) çağrıldı. 4 Bin tanesi elendi. Yalnız mülakat öncesi 200 TL karşılığı tam teşekküllü hastaneden raporlar alındı. Paralar şimdi çöpe gidildi. Mesleğe kabul edilmeyen bu adayların parasına yazık değil mi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 16:07
01

Müşteki - 95 puan alan birisi Bir dakikalık bir mülakat (?) ile elenecek. 69 alan torpilli birisi Hakim Savcı olacak. Adalet bunun neresinde. Hem de adında "Adalet" olan bir bakanlıkta. Lütfen bu komediye bir son veriniz, adil bir çözüm. Hemde acilen.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 16:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler