Adalet Bakanlığı En Az Lise Mezunu Zabıt Katibi, İKM ve Mübaşir Alımı Olmayacak Mı?

Adalet Bakanlığı En Az Lise mezunu zabıt katibi ikm ve mübaşir alımları yapılmayacak mı? takvim ne zaman yayımlanacak? Adayların bekleyişi artık sonlandırılmalı, müjdeli haber verilmeli.

Adalet Bakanlığı Lise Mezunu Zabıt Katibi, İKM ve Mübaşir Alımı Olmayacak Mı? 

Adalet Bakanlığı'nın 2017 yılı içerisinde yeni zabıt katibi, mübaşir ve ikm alımları yapacağına yönelik açıklama Bakan Bekir Bozdağ'dan gelmişti. 2017 yılında bir çok pozisyonda personel alımı yapılacağını bildiren Bekir Bozdağ, Hakim ve Savcı alımlarının yanı sıra Zabıt Katibi, Mübaşir, İKM gibi pozisyonlarda da alımların gerçekleşeceğini bildirmişti.

2016 KPSS puanlarıyla hazırda bekleyen Adalet Bakanlığı Personel adayları Yeni Zabıt Katibi alımlarıyla ilgili ilanın Mart ayı ortalarında çıkacağına yönelik dedikodularla üzülmüş , Nisan ayının sonuna geldiğimiz halde yeni bir ilan görememişti.  Personel Genel Müdürlüğü'nden gelecek personel alımı konusunda takvim duyurusu dört gözle bekliyor.  Umarız en kısa zamanda adayların yüzünü güldürecek müjdeli haberle tekrar bu konuyu gündeme getiririz.

Kamu personel alımları konusundaki düşüncelerinizi, soru ve sorunlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Türkiye'nin en büyük memur adayı sitelerinden birisi olan ve ayda 5 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapan kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirerek son dakika gelişmelerinden anında haberdar olabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Nis 2017 - 11:46 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

metin - şu yaş şartını kaldırın artık ya 35 ten büyük olanlar ölsün mü

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 11:46
05

Haci - Hadi hayırli bir haber gelsin inşAllah herkezin yüzü gülsün

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 11:46
04

Aysegul - Lutfen ne zamandir bekliyoruz artik alim baslasin ama puanlari biraz indirseniz iyi olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 11:46
03

Orhan - Lütfen bir haber verin aylardır bekliyoruz bizim de yüzümüz gülsün artık duyun sesimizi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 11:46
02

Baycu Noyan - 82,41 puan arkadaşlar.mübaşirlik için şans var mı gelir mi inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 11:46


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler