4.500 TBMM Personeline İnceleme!

FETÖ darbe girişimi akabinde gelişen soruşturmalar ülke genelinde hızını kesmeden devam ediyor.

FETÖ darbe girişimi olayları sonrasında başlatılan soruşturmalar TBMM'de de yapılıyor.

FETÖ darbe soruşturmaları tüm ülkede tüm kamu ve özel kurumlardaki personeller hakkında devam eder iken, çok sayıda personel hakkında işlem başlatıldı.

Bazı personeller görevden alındı, bazıları görevden uzaklaştırıldı. Sadece kamu kurumları değil özel kurumlarda da çok sayıda kişi hakkında işlemler yapıldı. Çok sayıda özel eğitim kurumları, dergiler, kanallar, gazeteler kapandı.

TBMM'de 4.500 personel hakkında soruşturma yapılıyor. Başkanlıklara “Emriniz altındaki Fethullahçıları bildirin” ifadeleri ile talimat gitti. TBMM Başkanlığı yaklaşık 4 bin 500 personeli ile ilgili Emniyet ve MİT’ten istihbarat raporu bekliyor.

TBMM'deki FETÖ ile ilişiği olan personeller Kanun Hükmünde Kararname ile işlerine son verilecek.

FETÖ darbe girişimi olayları tüm hızı ile tüm Türkiye'de devam ediyor. Ülke kurumları FETÖ yanlısı kişilerden arındırılıyor. Gelişmelerden bizi takip ederek haberdar olabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

30 Tem 2016 - 09:40 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler