2017 Yılı Kamu Personeli Danışma Kurulu (2017 KPDK) Yarın Toplanıyor

2017 Kamu Personeli Danışma Kurulu Toplantısı 28 Mart 2017 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın başkanlığında gerçekleşecek.

2017 Yılı Kamu Personeli Danışma Kurulu Yarın Toplanıyor 

2017 Yılı Kamu Personeli Danışma Kurulu yarın toplanacak. Konuyla ilgili resmi açıklama yapıldı.

Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitsinden 2017 yılı Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısının yarın yapılacağı belirtildi. Toplantı Ankara'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Reşat Moralı toplantı salonunda saat 11.00'da başlayacak , toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu başkanlık edecek.

Devlet Personel Başkanlığı'ndan yapılan resmi bilgilendirme şu şekilde ; "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU’nun başkanlığında toplanacak olan Kamu Personeli Danışma Kurulu'nun 2017 yılı Mart ayı toplantısı, 28/03/2017 Salı günü saat 11.00'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Reşat Moralı toplantı salonunda gerçekleştirilecektir." 

Geçen seneki KPDK'da emekli promosyonları, 4/C'lilerin durumu taşeron meseleleri gündeme gelmişti.

Kamu personeli alımlarıyla ilgili en son haberler, gündemdeki kamu haberleri, ekonomideki son durum ve daha fazlası için kpss cafe 'nin ücretsiz uygulamasını indirmeyi unutmayın. Haberlere dair yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve sitemizi ziyaret eden diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Mar 2017 - 16:19 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler