2 Bin Memur Alımı için Son Günlere Girildi! Başvurular İnternetten

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı 2 Bin Guy alımı için başvuru sürecinde sona geliniyor. Sınav ne zaman ve nerede yapılacak? posta yoluyla başvuru mümkün mü? işte detaylar...

2 Bin Memur Alımı için Son Günlere Girildi! Başvurular İnternetten

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı için başvuru sürecinde sona geliniyor. Geçtiğimiz haftalarda Maliye Bakanı Sn. Naci Ağbal , tarafından müjdelenen ve kısa süre sonra ilanı çıkan Gelir Uzman Yardımcısı Alımı için başvurular 10 Nisan 2017 tarihinde başlamıştı.  Gerekli şartları taşıyan adaylar (bknz personel alım duyurusu) 28 Nisan 2017 mesai bitimine kadar başvuru işlemlerini http://sinav.gib.gov.tr adresi üzerinden yabilecekler.  İlgili başvuru formunu internet sitesi dışında dolduran adaylarda başvuru süresi sona ermeden ‘Gelir İdaresi Başkanlığı Eğitim Merkezi, 25 Mart Mahallesi, İstiklal Caddesi, No:7 Yenimahalle/ANKARA adresine giderek şahsen müracaat edebilecekler.

Posta yoluyla gerçekleşen başvurular kabul edilmeyecek.  2015 ve 2016 KPSS 'den en az 70 puan alan adayların başvurabildiği (KPSS P35) Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı 14 Mayıs 2017 tarihinde saat 10.00'da Ankara'da yapılacak. Yazılı sınav tarihinden 10 gün önce sınava girmeye hak kazanan adayların listesi hem Gelir İdaresi Başkanlığı'nın resmi sitesinde hem de e-Devlet Portalında yayımlanacak.Personel Alımı Duyurusu için lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

25 Nis 2017 - 11:01 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler