1750 Yeni Personel Alınacak! Polis Adaylarından Yoğun İlgi Var!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Gümrük Muhafaza Memuru, Muayene Memuru ve Büro personeli alımı için başvuru işlemleri devam ediyor.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın açıktan sözleşmeli personel alımı için başvuru süreci devam ederken, özellikle Gümrük Muhafaza Memuru alımına polis adaylarının da yoğun ilgi gösterdiği bildiriliyor. Gümrük Muhafaza memuru olmak isteyen adayların başvuruda bulunabilmesi için başvuru genel şartlarının yanı sıra aşağıdaki şartları da yerine getirmesi gerekiyor : 

1- En az dört yıllık eğitim veren hukuk, siyasal bilgiler, İktisadî ve İdarî bilimler, iktisat, işletme fakültelerinden veya en az dört yıllık eğitim veren yüksekokulların gümrük işletme bölümünden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının fakülte veya yüksekokullarından mezun olmak. Adayların, söz konusu bölümlere denk sayılan bir bölümden mezun olmaları halinde YÖK tarafından onaylanmış denklik belgelerini başvuru esnasında jpeg formatında taratarak iş talep formuna eklemeleri gerekmektedir.

2- Sınava son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak (01/06/1988 tarihinde ve daha sonra doğanlar başvurabilir.) Erkekler en az 172 cm, bayanlar ise en az 165 cm boyunda olmak, “Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel özürlü olmadığını, psikiyatrik bir hastalık, kişilik bozukluğu, nörolojik rahatsızlığı, şaşılık, körlük, gece körlüğü, renk körlüğü, işitme kaybı, topallık, kekemelik, kas veya iskelet sisteminde hareket kısıtlılığı ve benzeri engeller bulunmadığını belirten, “Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir” ibareli sağlık kurulu raporu” almak.

3- (Söz konusu rapor, sözlü sınavda başarılı olanlardan atama öncesi istenecektir. Rapor ibraz edemeyenlerin ve sözlü sınav esnasında yapılacak ölçümde boy şartını taşımayanların kurumumuzca ataması yapılmayacaktır.)

BAŞVURULAR 1 HAZİRAN'DA SONA ERİYOR

Başvurular 1 Haziran 2018 tarihinde sona erecek. Sözlü sınavların 21 Haziran ile 20 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleşmesi bekleniyor. Başvurularda 2016 KPSS'ye girme şartı aranacak. Detaylı bilgi ve başvuru sürecine dair detaylar www.gtb.gov.tr adresinden öğrenilebiliyor. Alımlara dair fikir alışverişinde bulunmak, diğer adaylarla sohbet etmek için TIKLAYIN.

29 May 2018 - 11:01 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Kadın - Zaar ora daha rahat napsın garibanlar 12 12 den sonra :D bu teşkilata giremeyen pişman giren bin pişman :D

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 11:01
02

mustafa - Bu kadar insafsızlık olmaz 30 yaş ve üstü ne iş yapacak birçok kurum aynı şartı ister olmuş. Bu kul hakkı yemektir. Başka bişey değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 11:01
01

Duygu - Merhaba arkadaşlar ben bilgileri yazıyorum fakat hata veriyor başvuru yapan arkadaslara yeni kimliğe göre mi başvuru yaptınız yaptıysaniz ne sekilde seri no yazdiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 11:01


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler