16 Ocak 2017 Hafızlık Sınav Sonuçları Açıklanıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı 16 Ocak Hafızlık Tespit Sınavı sonuçları açıklanıyor. Adayların meraklı bekleyişi son buluyor...

16 Ocak 2017 Hafızlık Sınav Sonuçları Açıklanıyor 

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca düzenlenen Hafızlık Tespit Sınavı sonuçları açıklanıyor. Sınava giren kişilerin meraklı bekleyişi bugün sona eriyor...

16 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşen Hafızlık tespiti sınav sonuçları açıklanıyor. Adaylar sınav sonuçlarını Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim sistemi üzerinden görebilecekler. Sınav sonuçlarının yavaş yavaş sisteme girilmesi bekleniyor. Sınav sonuçlarına erişim sağlamak isteyen adaylar ;"https://dibbys.diyanet.gov.tr/EHYS/Hafizlik/HafizlikSinavSonucuSorgulama.aspx" adresine girdikten sonra Sınav yılı sekmesinden 2017 yılını , Sınav seçiniz seçeneği üzerinden 16 Ocak 2017 Sınavını seçtikten sonra Türkiye Cumhuriyeti T.C. Kimlik numarası, ana adı ve baba adı kısımlarını doldurduktan sonra ilgili sonuç sayfasına yönlenecekler.

Konuyla ilgili yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler, DİB duyuruları ve daha fazlasını yakından takip edebilmek ve ilgili duyuruları cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için 'kpss cafe' mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Oca 2017 - 14:10 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler