146 Bin Personel, Memur Alınacak! Bakanlıklar ve İŞKUR (Online Başvuru)

İŞKUR aracılığıyla yürütülen personel alımlarında 146 bin vatandaş için iş imkanı bulunuyor. İş arayan vatandaşlar, çok kısa sürede online başvuru yapabiliyorlar... İş ilanlarının tamamı ve başvuru şartları haberimizde...

Uzunca sürelerdir yürütülen İstihdam Seferberliği Programı ve işverenlere yönelik uyguladığı çok sayıda önemli desteğiyle iş arayan vatandaşlara iş kapılarını açan İŞKUR, hali hazırda 146 bin 500 kadrosu için personel arayışına devam ediyor. Gün geçtikçe artan ilan sayısı ve tüm meslek gruplarını kapsayan iş ilanlarıyla; her eğitim düzeyinden iş arayan vatandaşlara katkı sağlıyor.

Ayrıca bakanlıklara da personel alım süreci devam ediyor. Çok sayıda bakanlık, binlerce personel alımı için ilana çıkmış durumdadır. Bakanlıklara yapılan alımlara ulaşmak için aşağıdaki adrese göz atabilirsiniz:

Bakanlıklara memur alımı: TIKLAYINIZ

Yürütülen personel alımlarında, çok sayıda pozisyon bulunduğu için adaylarda aranan genel şartlara aşağıda değinilecek olup, pozisyonlar için aranan ek niteliklere adaylar bağlantılar aracılığıyla erişim sağlayabileceklerdir. Bu bağlamda adaylarda aranan ortak özelliklere geçecek olursak:

1.T.C vatandaşı olmak,

2.Sağlık problemi bulunmamak,

3.Askerliğini yapmış veya en az iki yıl tecilli olmak,

4.Sağlık problemi bulunmamak,

5.İletişim becerileri gelişmiş olmak,

6.Kamu zararına faaliyette yer almamış olmak,

7.Kasten işlenen bir suçtan ötürü ceza almamış, hüküm giymemiş olmak,

8.Kendini geliştirmeye açık olmak,

9.Belirtilen bölüm mezunu olmak veya meslek erbabı olmak,

10. Mesai saatlerine özen gösterecek olmak,

11.Kendisine verilen işi zamanında yerine getirebilmek şeklinde özetlenebilir.

BAŞVURULAR VE POZİSYONLAR

Yayımlanan 146 bin kişilik personel alım ilanlarına ulaşmak isteyen adaylar, aşağıdaki bağlantıyı tarayıcılarının adres satırına kopyalayabilirler. Başvurularda aday profillerindeki bilgilerin eksiksiz ve doğru olduğundan emin olmaları gerekmektedir.

Başvuru adresi: www.iskur.gov.tr

kpsscafe.com.tr | KONYA

25 May 2017 - 11:41 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

İbrahim - Bu devirde sağlık problemi olmayan mı var. Herşey GDO hormon zehir. Bulaşıcı hastalık şartı konulabilir idi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 11:41
02

İbrahim - Bu devirde sağlık problemi olmayan mı var. Herşey GDO hormon zehir. Bulaşıcı hastalık şartı konulabilir idi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 11:41
01

tırıvırı - benim bu ulkeden hic bir beklentim kalmadı artık yas 30 daha genciz mezara koydular bizi resmen ona yas sınırı buna yas sınırı yeter ya ama Allahtan dilegim bugune kadar hakkımızı yıyen sırtımızdan gecinen kim varsa yüce Allahım cezasını oyle bır versinki diyecek bir seyimiz kalmadı...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 11:41


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler