Varto Belediyesi Geçici İşçi Alım İlanı

Varto Belediyesi beden işçisi alacak.

Varto Belediyesi beden işçisi alacak.

Bu işgücü istemi, İŞKUR'un MUŞ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.

VARTO BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Son Başvuru Tarihi : 10 Aralık 2015

Yayınlanma Tarihi : 01 Aralık 2015

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayınlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden ve İşkur İl/Şube Müdürlüklerimizden başvuru yapabilirler. Kamu kurum ve kuruluşların sürekli (daimi), geçici taleplerine yapılan başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde Kayıtlı Adresleri dikkate alınır.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi Kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Kuraya tabi taleplerde kuranın hangi gün, saat ve adreste çekileceği belitrtilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, sertifika vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Bu durumlarını belgelemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. Merkezi sınav uygulanmayacak (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyek şekilde (Maden Kanunu kapsamında öncelikli başvuruların tamamı) isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. NOTER KURA TARİHİ: 18.12.2015 SAAT: 10.00 da Varto Belediyesi nda çekilecektir. İsteyen Adaylar Kura çekimini izleyebilirler. Bu talebe sadece ikamet adresi Varto olanlar başvuru yapabilirler.

Meslek Bilgileri

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü Beden İşçisi (Temizlik) Pratikten

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi İlköğretim

Kura Bilgileri

Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi Varto Belediyesi 18.12.2015 Gün Boyunca (09:00 - 18:00)

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer : Yurtiçi

Çalışma Adresi : VARTO
MUŞ / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :VARTO

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı Varto Belediyesi Ünvanı Telefon No E-Posta

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu Toplam Açık İş Sayısı 1 İş Sözleşmesi Tipi Belirli Süreli (Geçici) Çalışma Şekli Tam Süreli

01 Ara 2015 - 21:24 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler