Ulalar Belediye Başkanlığı KPSS ŞARTSIZ İşçi Alımı Yapıyor

Ulalar Belediye Başkanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma İŞKUR işbirliği ile personel alımı gerçekleştirilecek. Başvurmak isteyen adayların ilköğretim mezunu olması yeterli oluyor. Peki bunun dışında adaylardan hangi şartlar isteniyor? başvurular nasıl yapılacak? haberimizde...

Ulalar Belediye Başkanlığı İŞKUR aracılığı ile ilköğretim mezunu işçi alacak.

ERZİNCAN Ulalar Belediye Başkanlığı tarafından 17 Mart 2017 tarihinde İŞKUR resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel işçi alımı yapılacağı kamuoyuna duyuruldu.

ERZİNCAN Ulalar Belediye Başkanlığı'nın bünyesine yeni personel katacağının yanında gerekli tüm bilgiler adayların erişimine açıldı. Adaylardan istenen şartlar, başvuru süreci gibi tüm ayrıntılar açıklandı. Kuruma 1 adet daimi tam süreli İş Makineleri Bakım ve Onarımcısı alımı yapılacak.  

GEREKLİ ŞARTLAR 
ERZİNCAN Ulalar Belediye Başkanlığı'na alınacak olan 1 adet İş Makineleri Bakım ve Onarımcısı için adaylardan bazı şartlar isteniyor. ADAYLARIN  MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI, HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALMIŞ OLDUĞU TEHLİKELİ VE ÇOK TEHLİKELİ İŞLERDE İŞ MAKİNELERİ BAKIM VE ONARIMCISI KURS BİTİRME BELGESİNE SAHİP OLMASI ŞART. Ayrıca yukarıda bahsettiğimiz gibi adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekiyor. Alımlarda KPSS ŞARTI YOK! Alınacak olan personel kura işlemi ile belirlenecek. Kura ULALAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'nda 31.03.2017 günü saat 09:00 - 10:00'da yapılacak.

BAŞVURULAR
ERZİNCAN Ulalar Belediye Başkanlığı personel alım ilanına başvurular 17 Mart 2017'de başladı. BAŞVURULAR İŞKUR il müdürlüklerinden şahsen veya resmi web sayfasından online olarak yapılacak. BAŞVURULAR 27 MART 2017'de sonlanacak. Daha fazla bilgi için İŞKUR resmi web sayfasına göz atabilir, kurumun kendisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Daha fazla personel alım ilanına erişim sağlamak isterseniz, KPSS CAFE HABER SİTESİ'ni takip etmeye devam ediniz. Kolay erişim imkanları olan ve sizler için tasarlanan uygulamalarımız altta yer alıyor. Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız ios uygulamamızı yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı cep telefonunuza ücretsiz olarak kolayca yüklemek için---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

18 Mar 2017 - 18:48 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler