TYP Kapsamında 18 Bin Personel Alımı Yapılıyor!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 18 bin personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilanlara başvurular ve diğer tüm detayları haberimizin devamında okurlarımızla paylaşıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurulan 70 bin işçi alımıyla ilgili adımlar atılmaya, yeni TYP ilanları yayınlanmaya devam ediliyor.

Toplum Yararına Programı (TYP) olarak aktarılan işçi alım sürecinde, işçiler 6 maaş müddet süresince yani 6 ay süreyle kamuda ve kamuya bağlı kuruluşlarda çeşitli pozisyonlarında görevlendirilecekler.

Bu alımlara başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak ve kişilerin başvurularına duyurular yayımlandığı zamandan itibaren başlanalabilecek.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla yapılan alımlarda, birden fazla kamu kurumuna ve bağlı kuruluşun dönemsel ihtiyaçlarının karşılanması için görev alacak olan personeller, ilanları Toplum Yararına Programı (TYP) bölümünden Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden takip edebilecekler.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) istihdam projeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aralık ayında istihdam çağrısı ve İŞKUR’ un istihdam hedeflerini yakalama gayreti sebebiyle TYP ilanlarının yayımlanma miktarlarında artış, yayımlanma sürelerinde hız yaşandı. TYP kapsamında geçen zamanlarda ilk ismim olarak nitelendirilebilecek duyurular yayımlanırken, okullara da eleman alımlarının yapıldığı görülmüştü. Şuan bakımından toplamda İŞKUR üstünde Toplum Yararına Uygulama (TYP) ışığında 18 bin kişilik eleman alım duyurusu yer alıyor.

Bu ilanlara adayların başvurularını yapabilmeleri için İŞKUR üyeliklerinin bulunması gerekmektedir.

Hak kayıplarının önüne geçmek yerine İŞKUR iş ve meslek danışmanları vasıtasıyla başvuruların yapması tavsiye edilmektedir. İŞKUR internet adresini ziyaret edip, açık iş ilanları alanından TYP kısmına erişerek, TYP numarası veyahut kent alanından sorgulama yapılarak bütün ilanlara ulaşılabilir, müracaat yapabilir.

İŞKUR TYP ilanları için tıklayınız.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

18 Ara 2018 - 13:29 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

He he - Kesin her yer alıyor kesin biz 90 la boştayız ama heryer 50 60 kpssli kpss siz alıyor bırakın bu işleri bırakın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 13:29
03

Misafir - Artık hiçbir şeye ne inancımız ne de guvenimiz kalmadı ben 7 yıldır başvuruyorum 35 yaş sınırı var bayanlara öncelik veriyorlar erkekler de iş bulamıyor böyle birşey olamaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 13:29
02

Ahahaha - Yorumumu neden paylaşmıyorsunuz arkadaş ya. Güzel yorumları seçip paylaşın tabi. Çok üçkağıtçısınız varya.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 13:29
01

Misafir - Artık hiçbir şeye ne inancımız ne de guvenimiz kalmadı ben 7 yıldır başvuruyorum 35 yaş sınırı var bayanlara öncelik veriyorlar erkekler de iş bulamıyor böyle birşey olamaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 13:29


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler