Türk Hava Yolları THY Personel Alımında Bulunacak(Eğitim - İstihdam Programı)

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.'ce yapılan açıklamalar doğrultusunda kuruma personel alımları yapılacak. Süreç başladı. Kurum adaylarına önce eğitim verecek, ardından kuruma yerleştirecek. Peki başvuru süreci nasıl işleyecek? Kimler başvuru yapabilecek? sorularınızın cevabı bu haberde!

Türk Hava Yolları Personel Alımında Bulunacak! (Eğitim - İstihdam Programı)

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. tarafından yayımlanan ilan metni çerçevesinde kuruma Meslek Yüksek Okulu MYO mezunu personel alımı yapılacak.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.'nin 28 Haziran 2017 tarihinde kendi kariyer sayfasında yayımladığı yazılı açıklama ile kuruma Meslek Yüksek Okullarının Oto Boya ve Karoseri ile Boya Teknolojisi bölümlerinden mezun olan adaylardan alım yapılacak.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş, aldığı adaylara 3 ay boyunca İŞKUR aracılığı ile eğitim verecek. Bu sürede adaylara günlük 54 TL ödeme yapılacak. Aynı zamanda  İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta Primi, Genel Sağlık Sigortası primi de karşılanacak. Eğitim sonrasında ise aday kuruma yerleştirilecek.

PEKİ BU EĞİTİM İSTİHDAM PROGRAMINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. adaylarının T.C. Vatandaşı olmak, 1 Ocak 1990 sonrasında doğmuş olmak, adli sicil ve arşiv kaydı bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, Takım çalışmasına yatkın olmak, çözüm üretebilme becerisine sahip olmak, Vardiyalı düzende çalışabilmek, İşbaşı Eğitim Programı süresince İstanbul'da ikameti ve eğitime kesintisiz devamı kabul etmek, Herhangi bir sağlık problemi bulunmamak şartlarına birebir uymasını talep ediyor.

Türk Hava Yolları personel alım ilanına erişim sağlamak ve daha fazla bilgi almak için lütfen TIKLAYINIZ.

Türk Hava Yolları PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURULAR İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.

Hızlı etkileşim grubumuza ücretsiz katılmak için TIKLAYINIZ

İos mobil uygulamamızı ücretsiz cep telefonunuza yüklemek için TIKLAYINIZ

Android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için TIKLAYINIZ

Kpsscafe.com.tr

29 Haz 2017 - 10:04 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler