Truva Sulama Birliği Beden İşçisi (Genel) Alım İlanı(18 Aralık 2012)

Bu işgücü istemi, İŞKUR'un ÇANAKKALE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.

 

Bu işgücü istemi, İŞKUR'un ÇANAKKALE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.

 

TRUVA SULAMA BİRLİĞİ

Son Başvuru Tarihi : 26 Aralık 2012

Yayınlanma Tarihi : 17 Aralık 2012

Genel Şartlar ve Notlar

 

ÖZEL...

 

Bu işgücü istemi, İŞKUR'un ÇANAKKALE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.

 

TRUVA SULAMA BİRLİĞİ

Son Başvuru Tarihi : 26 Aralık 2012

Yayınlanma Tarihi : 17 Aralık 2012

Genel Şartlar ve Notlar

 

ÖZEL ŞARTLAR:1-SULAMA POMPALARI BAKIM VE ÇALIŞTIRILMASINDA DENEYİMLİ OLMAK TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE: Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içinde İl Müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi Kamu Kurum ve Kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede ismi bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daimi ve geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınmaktadır. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı Kamu Kurum ve Kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

 





Meslek

Deneyim (Yıl)

Öğrenme Türü



Beden İşçisi (Genel)

 

Pratikten



Öğrenim Bilgileri




En Az Öğrenim Seviyesi

İlköğretim



En Fazla Öğrenim Seviyesi

 



Çalışma Adresi Bilgisi


Yer : Yurtiçi


Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :AYVACIK/ÇANAKKALE, BAYRAMİÇ, BİGA, BOZCAADA, ÇAN, ÇANAKKALE MERKEZ, ECEABAT, EZİNE, GELİBOLU, GÖKÇEADA, LAPSEKİ, YENİCE/ÇANAKKALE


Diğer Bilgiler




İşveren Türü

Kamu



Toplam Açık İş Sayısı

2



İş Sözleşmesi Tipi

Belirsiz Süreli (Daimi)



Çalışma Şekli

Tam Süreli


18 Ara 2012 - 10:18 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler