TEİAŞ Lise Mezunu 111 Personel Alım Başvurularında Sona Geliniyor

Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) bünyesine çok sayıda personel alımı yapacak. Başvurular alınmaya devam ediyor. Başvuruların sona ermesine ise sayılı günler kaldı. Peki şartlar nedir, kimler başvurabilir?

TEİAŞ Lise Mezunu 111 Personel Alım Başvurularında Sona Geliniyor
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) 9 Ocak 2017 tarihinde bir ilan duyurusu yayımlamış ve en az lise mezunu tam 111 adet personel alımı yapacağını kamuoyuna iletmişti.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş personel alım ilanını inceleyen ve şartlara uyan tüm adaylar heyecan içinde başvurularını gerçekleştirdi. Rekor başvuru alan TEİAŞ personel alımına binler başvurdu. Türkiye Elektrik İletim A.Ş personel alım ilanına başvurular 16 Ocak 2017 tarihi itibari ile başlamıştı. Şimdi ise başvuruların sonuna yaklaşılıyor. Başvurular 25 Ocak 2017 traihinde sona erecek. 

TEİAŞ alımları  İstanbul, Bursa, İzmir, Sakarya, Zonguldak, Kocaeli, Isparta, Konya, Ankara , Samsun, Çorum, Kayseri, Tokat, Kırşehir, Kahramanmaraş, Gaziantep, Trabzon, Artvin, Erzurum gibi çok sayıda şehirde yapılacak. İşte tam liste; 

BAŞVURULAR İŞKUR resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden kolayca yapılabilecek.

MOBİL UYGULAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ. Tüm sorularınız ve fikir beyanlarınız için lütfen TIKLAYINIZ. FACEBOOK MEMUR ADAYLARI GRUBUMUZA ÜCRETSİZ ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ.

İLGİLİ İLAN VE TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ. İLAN DUYURUSUNUN TAMAMI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

21 Oca 2017 - 18:01 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Mücahit - İşkurun sayfasında böyle birşey yok yardımcı olur musunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 18:01


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler