Sulama Birliği Kurumlarına ve Belediyelere KPSS ŞARTSIZ Daimi Personel Alımları (Online Başvuru)

İŞKUR resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyuruları kapsamında çok sayıda kuruma personel alımları yapılacak. Başvurular alınmaya başladı bile! İşte alımlara dair tüm ayrıntılar ...

Sulama Birliği Kurumlarına ve Belediyelere KPSS ŞARTSIZ Daimi Personel Alımları     

Tam 4 adet kurum İŞKUR'un resmi web sayfasında 28 Nisan 2017 tarihinde personel alım ilan duyurusu yayımladı ve bünyelerine personel alımı yapacaklarını kamuoyuna açıkladı. Kurumlara alınacak olan personellerde KPSS şartı aranmıyor. Alımlar kura seçimleri ile gerçekleşecek. Alımlara dair ayrıntılar altta sıralanıyor;

Alım yapacak olan kurumlar, açık pozisyonları ve alım süreci
*Tokat Gölgeli Belediyesi
İşçi Alım İlanı dahilinde kurum bünyesine 1 adet daimi tam süreli Gözetleme ve Haberleşme İşçisi, 1 adet daimi tam süreli Geri Dönüşüm İşçisi alınacak. Kura işlemi 18.05.2017 günü saat 14:00 - 15:00    arasında yapılacak. 
*Kastamonu Karaçomak Sulama Birliği İşçi Alım İlanı kapsamında kuruma 1 adet daimi tam süreli 5 yıl deneyime sahip Bilgisayar Destekli Muhasebe Görevlisi alınacak. Kura seçimi KASTAMONU İKİNCİ NOTERLİĞİ'nde 12.05.2017 tarihinde saat 13:00 - 14:00'de gerçekleşecek.
*Kayseri Yamula Mansap Sulama Birliği İşçi Alım İlanı çerçevesinde birliğe 2 adet daimi deneme süreli çiftçi alınacak. Kura 16.05.2017 günü 10:00 - 11:00'de çekilecek.
*Erzurum İspir Belediyesi Geçici İşçi Alım İlanı akabinde kuruma 10 adet geçici tam süreli beden işçisi alınacak. 12.05.2017 tarihinde saat 10:00 - 11:00 arasında kura işlemi ile işçiler seçilecek.

BAŞVURULAR
Sulama Birliği Kurumlarına ve Belediyelere KPSS ŞARTSIZ Daimi Personel Alımlarına başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından kolayca yapılabilecek. BAŞVURULAR İÇİN SON TARİH 8 MAYIS 2017! Daha fazla bilgi için kurum ve işkur ile iletişime geçebilirsiniz.

Memur etkileşim grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios uygulamamız için ----> tıklayınız  android uygulamamız için lütfen buraya ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

28 Nis 2017 - 20:47 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler