Subay Orduevi KPSS ŞARTSIZ Personel Alımı Sona Eriyor! (İlköğretim Mezuniyeti)

Subay orduevi'nin geçtiğimiz haftalarda yayımladığı ilan duyuruları dahilinde kuruma personel alımları gerçekleştirilecek. Peki şartlar neler? kimler nasıl başvuru yapacak? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde...

Subay Orduevi KPSS ŞARTSIZ Personel Alımı Sona Eriyor! (İlköğretim Mezuniyeti)

Erzincan Subay Orduevi tarafından geçtiğimiz tarihlerde bir personel alım ilanı yayımlanmış, kuruma personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Şimdi ise başvuruların son günleri içine girildi.

Erzincan Subay Orduevi'ne en az ilköğretim mezunu olan adaylardan 2 adet geçici deneme süreli bulaşıkçı alınacak. Alımlar ve başvurular online olarak İŞKUR ile yapılacak.

Erzincan Subay Orduevi personel alımının KPSS ŞARTSIZ olduğunu belirtmiştik. Alımlar kura işlemi ile yapılacak olup, noter huzurunda çekilecek olan kura SUBAY ORDUEVİ MÜDÜRLÜĞÜ'nde 03.05.2017 tarihinde 14:00 - 15:00 arasında gerçekleşecek.

Erzincan Subay Orduevi personel alımına başvurular 28 NİSAN 2017 tarihinde sona erecek. Alımların tüm ayrıntılarını öğrenmek için İŞKUR resmi web sayfasına göz atabilir, il müdürlükleri ile iletişim kurabilirsiniz. BAŞVURULAR ise aynı şekilde il müdürlüklerinden şahsen, resmi web sayfasından online olarak gerçekleşecek. Benzer alım ilanları için takipte kalınız.

Ücretsiz erişim uygulamalarımız olan Memur etkileşim grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios uygulamamız için ----> tıklayınız  android uygulamamız için lütfen buraya ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Nis 2017 - 22:52 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler