Safranbolu Öğretmenevi Servis ve Resepsiyon Görevlisi Alımı Yapıyor

Safranbolu Öğretmenevi tarafından yayımlanan personel alım ilanında en az lise mezunu 3 personel alımı yapacağını açıkladı. İşte Öğretmenevine personel alımı hakkında detaylı bilgi.

Safranbolu Öğretmenevi, yayımladığı personel alım ilanı ile kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 2 servis görevlisi  ve 1 resepsiyon görevlisi alımı yapacağını açıkladı.

Karabük İline bağlı olan Safranbolu İlçesinde bulunan Öğretmenevinde istihdam etmek üzere alınacak personeler. Garson ve resepsiyon pozisyonlarında istihdam edilecektir.

Başvuru Şartları

Safranbolu Öğretmenevi personel alım ilanına başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, başvuru yapacağı pozisyonun meslek lisesi ilgili bölümlerinden mezun olması, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS 94) puan türünden 60 ve üstü puan almış olması, daimi ve tam süreli olarak çalışma şeklini kabul etmek şartları aranmaktadır.

Alıma başvuru yapan ve nihai listede yer alarak başarılı olan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna bildirmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler çağrılacaktır.

Alımlar İŞKUR Üzerinden

Safranbolu Öğretmenevi 3 personel alımı için başvurular İŞKUR üzerinden yapılacaktır. İlana başvuru yapacak adayların kendilerine en yakın İŞKUR bölge müdürlüğüne gitmeleri veya İŞKUR resmi internet sayfasını ziyaret ederek müracaat edebilir.

Son Başvuru Tarihi

Safranbolu Öğretmenevi personel alımına başvurular başlamış olup son başvuru tarihinin 28 Ağustos olduğu belirtildi.

Kamu personeli alım ilanlarından haberdar olmak için Kpsscafe'yi takipte kalın.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

19 Ağu 2017 - 14:48 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler