KPSS ŞARTI YOK! Farklı Şehirlerdeki İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresine Personel Alımları Yapılacak

28 Haziran 2017 tarihinde yapılan açıklamalar doğrultusunda iki farklı kuruma personel alımları gerçekleştirilecek. Başvurular başladı. Peki adayların hangi şartlara ahip olması gerekiyor? tüm detaylar bu haberde!

KPSS ŞARTI YOK! Farklı Şehirlerdeki İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresine Personel Alımları Yapılacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Çorum İl Müdürlüğü ile Gümüşhane İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından 28 Haziran 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyuruları doğrultusunda kurumlara farklı pozisyonlarda alımlar gerçekleşecek.

İşte alım yapacak olan kurumlar ve ayrıntıları;

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Çorum İl Müdürlüğü'ne Gıda, Proje Teknik Elemanı alımı yapılacak. Başvurular 30 Haziran'a kadar T.C. vatandaşı olmak, Ziraat Fakültesi mezunu olmak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da tecilli olmak, B sınıfı ehliyeti olmak şartlarına uyan adaylar tarafından tamamlanmış olacak. Başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından yapılabilecek. Gümüşhane İl Özel İdare Müdürlüğü'nün alımları da yine İŞKUR aracılığı ile gerçekleşecek olup, kuruma Silindir Operatörü, Kamyonet Şoförü , Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü, iş Makineleri Motor ve Aktarma Organları Bakım ve Onarımcısı, İş Makineleri Bakım ve Onarımcısı, Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), Kepçe Operatörü alımları yapılacak. Adayların ilköğretim mezunu olması yeterli görülüyor. Bir de adayların aşvurulacak pozisyona göre B ya da G sınıfı ehliyetli olması şart. Kura ile yapılacak olan alımın başvuruları 28 Haziran- 7 Temmuz 2017 tarihleri arasında İŞKUR'dan gerçekleşecek. 

Alımlara dair daha fazla bilgi almak isterseniz lütfen kurumlar ve işkur ile iletişime geçiniz.

Sözleşmeli personel, kamu personeli, sağlık personeli, belediye personeli ve banka personeli alım ilanlarından anında haberdar olmak için android ve ios uygulamalarımızı cep telefonunuza anında indirebilir,facebook grubumuza katılabilirsiniz.

MEMUR grubumuza ücretsiz katılmak için TIKLAYINIZ İos mobil uygulamamızı ücretsiz cep telefonunuza yüklemek için TIKLAYINIZ Android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için TIKLAYINIZ

Kpsscafe.com.tr 

28 Haz 2017 - 18:00 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler