Keramet Sulama Birliği İşçi Alımı Yapıyor! KPSS ŞARTI YOK! İlköğretim Mezuniyeti Yeterli

Keramet Sulama Birliği İşçi Alım İlanı kapsamında kuruma personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilan duyurusu dahilinde gerekli tüm açıklamalar adayların erişimine açıldı. Tüm şartlar, başvuru süreci ve merak ettiğiniz tüm ayrıntılar haberimizde...

Keramet Sulama Birliği, Geçici İşçi Alım İlanı yayımlayarak bünyesine personel alımı yapacağını açıkladı.

İznik Gölü Keramet Sulama Birliği, adayların çok fazla şart aramıyor. Üstelik alımlarda KPSS ŞARTI YOK! Adayların ilköğretim mezunu olması yeterli oluyor. Kuruma Kanal Ve Izgara İşçisi alımı yapılacak.

GEREKLİ ŞARTLAR / KİMLER BAŞVURABİLİR?
İznik Gölü Keramet Sulama Birliği'ne başvuru yapmak isteyen adayların alttaki şartlara sahip olması gerekiyor;
1- Zirai ve Tarımsal alanlarda en az 2 ay çalışmış deneyim sahibi olmak, çalıştığını belgelemek. 2- Arazide çalışmasına engeli olmamak. 3- En az B sürücü belge sahibi olmak.

ALIM VE BAŞVURU SÜRECİ
İznik Gölü Keramet Sulama Birliği'ne yapılacak 1 adet Geçici / Tam Süreli Kanal Ve Izgara İşçisi alımında KPSS ŞARTI olmadığını belirtmiştik. Alımlar kura işlemi ile gerçekleşecek. Kura seçimi İZNİK KERAMET GÖLÜ SULAMA BİRLİĞİ HİZMET BİNASI'nda 08.05.2017    tarihinde 14:00 - 15:00 arasında yapılacak.

İznik Gölü Keramet Sulama Birliği personel alımı başvuruları başladı. BAŞVURULAR İŞKUR resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden kolayca yapılabilecek. Öncelikle adayların işkur'a üye olması şart. BAŞVURU İÇİN SON TARİH 03 Mayıs 2017! Daha fazla bilgi almayı dilerseniz lütfen kuruma erişiniz.

Ülkemizde gerçekleşen tüm personel alımlarına dair bilgilendirmeleri almak için anasayfamıza göz atabilir, alttaki uygulamaları kullanabilirsiniz. Bu ilanı kendinize uygun bulmadıysanız KPSS CAFE anasayfaya göz atarak çok sayıda ilan duyurusunu inceleyebilirsiniz.

Personel, işçi, memur alım ilanlarını kolayca takip etmek adına grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Nis 2017 - 21:38 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler