İŞKUR Üzerinden En Az Lise Mezunu Bayan-Erkek 2355 Güvenlikçi Alınıyor (Nasıl Güvenlikçi Olunur?)

İŞKUR üzerinden 2355 özel güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Yayımlanan ilanlara başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Peki ilana kimler başvurabilir? Kimler güvenlik görevlisi olur? Güvenlik görevlisi olmak için ne yapmak gerekiyor? Cevaplar haberimizde.

Türkiye genelinde yüzlerce özel kuruluş ve güvenlik şirketi, İŞKUR üzerinden yayımladıkları ilanlar ile en az lise mezunu güvenlik görevlisi alımı yapacaklarını duyurdu.

Türkiye İş ve İşçi Bulma Kururmu resmi internet sayfası üzerinden kuruluşlar personel alım ilanı yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan ilanlarda kuruluşların güvenlik hizmetleri bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu 2355 personel alınacağı belirtildi. İlanlar İŞKUR resmi internet sayfasında bulunan internet şubesi kısmından adaylara duyuruldu.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda özellikle kuruluşlara güvenlik hizmeti sunan şirketler başta olmak üzere çok sayıda özel işyeri güvenlik görevlisi alımı yapıyor. İlanlara başvuru yapabilmek için adayların en az lise mezunu olması, silahlı veya silahsız güvenlik kartına sahip olması ve İŞKUR kaydı olması gerekmektedir.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

İnternet üzerinden başvuru yapacak adayların, aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açmaları ve İŞKUR girişi yaparak personel alım ilanlarının detaylarına göz atabilirler.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048 

İŞKUR Kaydı Nasıl Yapılır?

İŞKUR'a kayıt yaptırmak ve İŞKUR aracılığıyla personel alımlarına başvuru yapmak isteyen adaylar için iki yol var. 1: Adaylar, iskur.gov.tr internet adresi üzerinde bulunan iş arayan girişi sistemine kayıt yaptırabilir, özgeçmşlerini doldurabilir ve bu sistem üzerinden hem iş ilanlarına bakabilir hem de başvurusunu yapabilir. 2: Türkiye'de 81 İl genelinde bulunan İŞKUR bölge müdürlüklerine şahsen başvuru yapacak vataqndaşlar, iş arayan kayıtlarını bu şekidle yapabilirler.

Özel Güvenlik Kartı Nasıl Alınır?

Özel güvenlik görevlisi olabilmek için, Özel Güvenlik Eğitim Kurumunda aşağıda detayları yazılı eğitim programına iştirak etmeniz ve sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yılda 5 veya 6 kez düzenlenen ÖGG sınavına girmeniz gereklidir. Bu sınavlardan 60 puan alarak sertifika almaya hak kazanmış olacaksınız.

150 BİN ÜYE ! MEMUR ADAYLARI BURADA! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR YARDIMLAŞMA GRUBUNA SENDE KATIL, AKLINDAKİ SORULARI SOR! KATILIM İÇİN TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

11 Kas 2017 - 16:47 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler