İŞKUR Üzerinden En Az Lise Mezunu 2016 Güvenlik Görevlisi Alınıyor (Bayan-Erkek, Silahlı-Silahsız)

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda en az lise mezunu adaylar arasından çok sayıda güvenlik görevlisi alımı yapılacağı bildirildi. İnternet üzerinden alınan başvuruların detayları haberimizde.

İŞKUR Üzerinden En Az Lise Mezunu 2016 Güvenlik Görevlisi Alınıyor (Bayan-Erkek, Silahlı-Silahsız)
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye İş ve İşçi bulma Kurumu ilan sayfası üzerinden personel alım ilanı yayımlandı.

Kamu kuruluşları ile özel kuruluşlar, İŞKUR üzerinden yayımladıkları ilanlar ile en az lise mezunu adaylar arasından güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacağının belirtildiği ilanda alınacak personeller Türkiye genelindeki kuruluşlarda istihdam edilecek.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda özellikle özel kuruluşlara güvenlik hizmeti sunan şirketler başta olmak üzere çok sayıda özel işyeri, güvenlik görevlisi personeli alımı yapacağını duyurdu. İlanlara başvurular internet üzerinden yapılmakta olup başvuru yapacak adayların aşağıdaki yönergeleri takip etmesi gerekmektedir.

Başvuru

İŞKUR üzerinden yayımlanan güvenik görevlisi alım ilanlarına başvuru yapacak adayların yukarıdaki fotoğraftaki sıralamayı takip etmesi gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048 

Yukdarıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açın. açılan ekranda 1 numaralı yere güvenlik görevlisi yazıp, 2 numaralı yere başvuru yapmak istediğiniz ili yazın ve 3 numaralı kısımdan ilanları arayın. Ara butonunu tıkladıktan sonra aşağı kısımda ilanlar sıralanacaktır.

Memur alım ilanlarından

 haberdar olmak için;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

17 Oca 2018 - 20:53 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

mustafa - Özel kuruluş anladık da kamu kuruluşları nerde. adam gibi haber yapın terbiyesizlik yapmayın bizde terbiyesizlesmeyelim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 20:53
06

Adsiz - Ben baktim da bu Güvenlik Gorev Görevlisi alim yok vede Geçen seneydi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 20:53
03

Sedat kolsuz - 18 yaşında askerliğini yapmayan her hangi adlı bir olaya bu gençler nasıl müdahale edecekler.Ben 48 yaşındayım güvenlik işi bulamıyorum gençler bir fabrikada çalışıp üretime destek olacaklarına sabahtan akşama kadar İnternet'e uğraşıyorlar bizler 1 2 3 yıl sonra emekli olacağız bu türkiye bu gençlerle bir yere gelemez güvenlik kartları bu gençlere vermeyin gençlik tembel oluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 20:53
02

Ebru - Ben 5 sene türkiye iş kurumunda güvenlik gôrevlisi olarak çalıştım fazla elamanı olması dolayısıyla toplu çıkarmaya gittiler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 20:53


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler