İŞKUR Aracılığıyla TÜSEB Kamu İşçisi Alımı Yapacak

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı kamu personel personel alım ilanı yayımlandı. DPB aracılığıyla yayımlanan ilanda İŞKUR aracılığıyla 21 kamu işçisi alımı yapılacağı bildirildi.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından DPB'de bir personel alım ilanı yayımlandı.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda, kurum bünyesinde istihdam etmek üzere 21 kamu işçisi alımı yapılacağı bildirildi.

DPB'de yayımlanan ilanda personel alımı ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"19/11/2014 tarihli ve 6569 sayılı Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Kurulması İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun 12 nci maddesi ve Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Yönetmeliğinin 10 uncu maddesi hükümleri çerçevesinde; Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığının 23/01/2018 tarihli ve E.114 sayılı Oluruna istinaden 21 işçi personel alımı için açıktan atama izni verilmiştir. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara İşkur İl Müdürlüğüne 05/02/2018 tarihli ve E.183 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 12/02/2018 tarihinde yayımlanması istenilmiştir. Söz konusu 21 daimi işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara İşkur İl Müdürlüğü tarafından, 12/02/2018 tarihinde Türkiye İş Kurumu www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir."

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı personel alım ilanına başvurular sabah saatlerinde başlayacak. İŞKUR üzerinden başvuru ekranı açıldığı anda takipçilerimiz ile paylaşacağız.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

12 Şub 2018 - 00:05 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler