İŞKUR Aracılığıyla 5 Bin 200 Güvenlik Görevlisi Alınıyor

İŞKUR aracılığıyla personel alımları devam ediyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda 5 bin 200 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı belirtildi. İşte yayımlanan ilanların detayları ve başvuru şekli.

Türkiye genelinde bulunan yüzlerce firma, yayımladıkları ilanlar ile güvenlik görevlisi alımları yapmaya devam ediyor.

İş ve İşçi Bulma Kururmu (İŞKUR) üzerinden personel alım ilanlarını yayımlayan firmalar, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 5 binden fazla güvenlik görevlisi alımı yapıyor. İlanlar İŞKUR resmi internet sitesi üzerindne yayımlanırken başvurular, hem internet üzerinden online şekidle, hem de İŞKUR bölge müdürlüklerinde şahsen yapılabilecek.

İŞKUR Kaydı Nasıl Yapılır?

İŞKUR'a kayıt yaptırmak ve İŞKUR aracılığıyla personel alımlarına başvuru yapmak isteyen adaylar için iki yol var. 1: Adaylar, iskur.gov.tr internet adresi üzerinde bulunan iş arayan girişi sistemine kayıt yaptırabilir, özgeçmşlerini doldurabilir ve bu sistem üzerinden hem iş ilanlarına bakabilir hem de başvurusunu yapabilir. 2: Türkiye'de 81 İl genelinde bulunan İŞKUR bölge müdürlüklerine şahsen başvuru yapacak vataqndaşlar, iş arayan kayıtlarını bu şekidle yapabilirler.

Güvenlik Görevlisi Alımı

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda 5 bin 200'den fazla güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Firmalar yayımladıkları ilanlarda silahlı ve silahsız olmak üzere ii pozisyonda güvenlik görevlilerini istihda medecek. Aranan şart ise güvenllik kimlik kartının bulunması.

Başvuru Nasıl Yapılır?

İnternet üzerinden başvuru yapacak adaylar, aşağıda bulunan baplantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilir ve İŞKUR girişi yaparak personel alım ilanlarının detaylarına göz atabilirler.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048

Kamu personeli alım ilanlarından, memur alım ilanlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini aşağıdaki platformlardan takipte kalın.

Memur alımları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   

ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız 

android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

Kpsscafe.com.tr  | Ankara ÖZEL HABER

25 Tem 2017 - 13:45 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler