İliç Belediye Başkanlığı İlköğretim Mezunu İşçi Alımı Yapacak

İliç Belediye Başkanlığı, İŞKUR aracılığı ile yayımladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımı yapacağını kamuoyuna açıkladı. İlan kapsamında gerekli tüm açıklamalar yapıldı. Alım hakkındaki tüm ayrıntılar kpsscafe'de...

İliç Belediye Başkanlığı İlköğretim Mezunu İşçi Alımı Yapacak

İliç Belediye Başkanlığı İŞKUR resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu kapsmaında kuruma 2 adet daimi beden işçisi alınacak.

İliç Belediye Başkanlığı işçi alım ilanı kapsamında kuruma alınan personeller Erzincan'da daimi tam süreli olarak istihdam edilecek. Adayların ilköğretim mezunu olması gerekiyor. Alımlara kura işlemi kapsamında karar verilecek. Kura işlemi belediye binasında 12.03.2017 tarihinde saat 14:00 - 15:00'te yapılacak.

BAŞVURULAR
İliç Belediye Başkanlığı işçi alımı başvuruları 27 Şubat 2017 tarihinde başladı. Başvurular 8 Mart 2017 tarihinde son bulacak. Başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından online olarak yapılacak.

İliç Belediye Başkanlığı personel alım ilanının tamamına erişim sağlamak ve daha fazla bilgi almak isterseniz, işkur resmi web sayfasından ilan duyurusuna erişebilirsiniz. Tüm personel alımları, memur alımları ve çok daha fazlası için bizi takip edebilir, mobil uygulamalarımızı kullabilirsiniz.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız ios uygulamamızı yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı cep telefonunuza ücretsiz olarak kolayca yüklemek için---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 Şub 2017 - 20:17 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler