İl Özel İdaresi'ne KPSS ŞARTSIZ Personel Alımları Yapılıyor (online kolay başvuru)

İl Özel İdaresi'nce yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma İŞKUR ile personel alımları yapılacak. Kuruma alınan adaylarda hangi şartlar isteniyor? Başvurular ne zaman nasıl yapılacak? Alımlar hangi ilde gerçekleşecek? hepsi ve daha fazlası kpsscafe'de...

İl Özel İdaresi'ne KPSS ŞARTSIZ Personel Alımları Yapılıyor

Bartın İl Özel İdaresi tarafından İŞKUR resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kurumuna personel alımları yapacağını kamuoyuna açıkladı.

Başvuru yapmak isteyen adayların KPSS'ye girmiş olmak ya da puan şartlarına sahip olmak kriterlerine uymalarına ihtiyaçları yok. Adayların ilköğretim mezuniyetine sahip olması ve mesleklerine dair belgelerinin bulunması yeterli oluyor.

Bartın İl Özel İdaresi'nin 26 Nisan 2017 tarihli personel alım ilanı çerçevesinde kuruma Bronz-Gümüş Cankurtaran belgesine sahip 18 adet cankurtaran alımı yapılacak. Personeller kurumda geçici tam süreli olarak istihdam edilecek. Adayların ilköğretim mezunu olması yeterli oluyor! Bartın İl Özel İdaresi cankurtaran alımları KPSS ile değil, kura seçimi ile yapılacak olup, kura işlemi 11 Mayıs 2017 tarihinde saat 14:00'da Bartın İl Özel İdare Çok Amaçlı Salon'da gerçekleşecek.

Bartın İl Özel İdaresi'ne alınan 18 adet cankurtaran 3 ay boyunca kurumda çalışacak. Bunu kabul eden adayların başvuru yapması isteniyor. BAŞVURULAR, İŞKUR resmi web sayfasından online, il müdürlüklerinden şahsen yapılabilecek. Başvurular 26 Nisan- 5 Mayıs 2017 tarihlerinde devam edecek. Daha fazla bilgi almak, ilanın tamamına erişim sağlamak ve başvuruda bulunmak için İŞKUR ile iletişime geçiniz.

Çok daha fazla ilana erişmek adına--> grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Nis 2017 - 21:51 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş - İntibak zammı verilirken memur emeklileri ağlamasın memur emeklisi toplu sözleşmeye giriyormuş giriyo da önlüyor ekstradan verilen bir zam varmı 100 de 3 4 5 gibi zamlar hesaplıyorum bakalım emekli maaşında ne yapar 50 lira mı bu paranın baskınları ayranmı etsinler memur emeklilerinibazılarının maaşı 2000 bile değil 1800 1900 oda gelen ufak Derek zamlarla bu kadar yani hemen hemen bag kur emekli sine denk geliyor bu parayla ne yapılır hangi faturalar ödenir kiramı ödenir çocukmuş okutulur temel gıda ihtiyaç ları mı alınır açıkta kalanlar hangi bankadan kredi çeker çekse bile nasıl öder düşünmek lazım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Nisan 21:51


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler