Horasan Belediye Başkanlığı İlköğretim Mezunu Personel Alımında Son Günler

Horasan Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında yapılacak olan personel alımına başvurular devam eder iken, artık son günlerin içine girmiş bulunuyoruz. Başvurular ve alım hakkındaki tüm ayrıntılar haberimizde...

Horasan Belediye Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alıyor! Başvurular Bitiyor

Horasan Belediye Başkanlığı tarafından 14 Mart 2017 tarihinde İŞKUR resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusu kapsamında alım başvuruları alınmaya devam ediyor. Başvurular önümüzdeki günlerde sona erecek.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilan duyurusu kapsamında Horasan Belediye Başkanlığı'na 2 adet güvenlik personeli alımı yapılacağı açıklanmıştı. Horasan Belediye Başkanlığı güvenlik personeli alımına başvuru yapmak isteyen adayları en az İlköğretim Mezunu olması şart. Bunun yanında kurumun adaylardan istediği bazı şartlar bulunuyor.

ADAYLARIN HANGİ KOŞULLARA UYMASI GEREKİR? GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR? 
Horasan Belediye Başkanlığı güvenlik personeli alımına başvurmak isteyen adayların En az 2 yıl Kamu Kurumunda Güvenlik Görevlisi olarak çalışmış olmak,-Güvenlik Sertifikasına (Silahlı) sahip olmak,-SGK Hizmet Dökümünde Kamuda çalışığını belirtmiş olmak şartlarına uygun olması şart. Adayların tüm bu şartları bünyesinde taşımaları gerekiyor. Aksi takdirde başvuruları red edilbiliyor.

BAŞVURULAR VE ALIM SÜRECİ-> 
Horasan Belediye Başkanlığı 2 adet daimi tam süreli personel alımları kura işlemi ile beraber yapılacak. Kura  30/03/2017 tarihinde saat 14.00 da Horasan Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında gerçekleşecek. BAŞVURULAR İŞKUR resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden kolaylıkla yapılabilecek. Başvuru yapmak isteyen adayların acele etmesi şart. SON GÜN 22 MART 2017 olarak adayların erişimine sunuldu.

İLAN METNİ VE TÜM AYRINTILAR ->
Horasan Belediye Başkanlığı personel alım ilanına erişim sağlamak isterseniz İŞKUR ile iletişime geçebilirsiniz.

memur ve alım grubumuza katılmak için --->tıklayınız  En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

20 Mar 2017 - 01:39 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Ali yilmaz - Siz aday değil kedize eş arıyorsunuz bunlarda milleti gözünü boyamayinn

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 01:39


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler