Güzler Sulama Birliği'ne En Az İlköğretim Mezunu KPSS Şartsız Personel Alınacak

Güzler Sulama Birliği'nce yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma kpss şartı aranmadan personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilan duyurusu aracılığı ile gerekli tüm açıklamalar adayların erişimine sunuldu. Alım hakkında daha fazla bilgi almak için haberimize göz atabilirsiniz.

Güzler Sulama Birliği'ne En Az İlköğretim Mezunu KPSS Şartsız Personel Alınacak 

Güzler Sulama Birliği tarafından İŞKUR aracılığı ile 28 Mart 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma personel alımları yapılacağı kamuoyuna açıklandı.

Kırşehir Güzler Sulama Birliği'ne 1 adet geçici tam süreli beden işçisi alımı yapılacak. Adayların en az ilköğretim mezunu olması şart. Adaylarda KPSS ŞARTI ARANMIYOR. Kırşehir Güzler Sulama Birliği'nin personel adaylarda aradığı çok fazla özellik bulunmuyor. Adayların ilköğretim mezuniyetinin olması yeterli.

BAŞVURULAR VE ALIM
Kırşehir Güzler Sulama Birliği personel alım ilanı başvuruları 6 Nisan 2017 tarihine kadar İŞKUR il müdürlüklerinden ve İŞKUR resmi web sayfasından online olarak yapılabilecek. Alımlar kura işlemi ile gerçekleşecek olup, kura seçimi 13.04.2017 tarihinde Gün Boyunca (09:00 - 18:00) devam edecek. Daha fazla bilgi almak isterseniz İŞKUR resmi web sayfasından Kırşehir Güzler Sulama Birliği personel alım ilanına ulaşabilir, İŞKUR veya kurum ile iletişime geçebilirsiniz.

KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. Sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanları olan Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

29 Mar 2017 - 01:28 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler