Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eski Hükümlü Personel Alacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 2 eski hükümlü personel alacak.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eski Hükümlü Personel Alacak

Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 2 Eski Hükümlü personel alımı yapacak.  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Türkiye İş Kurumu İşgücü İstem Formu Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinden de yayımlandı.

BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARIN SÜRÜCÜ BELGESİ SAHİBİ OLMASI GEREKİYOR

İlgili personel alım bilgilendirmesinde Ankara İl, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne Sürekli işçi pozisyonunda eski hükümlü kontenjanından iki personel alımı yapılacak.   Başvuruda bulunacak adayların ehliyet sahibi olması gerekiyor. Başvuru işlemleri İŞKUR il Müdürlükleri vasıtasıyla ya da İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Konuya ilişkin tüm detayları  İŞKUR il Müdürlüklerinden öğrenebilirsiniz.

Başvurusu kabul edilen adaylar yazılı sınava tabii tutulmayacak fakat sözlü sınavdan geçirilecek. Adayların tarım işçisi olarak istihdam edileceği öğrenildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın eski hükümlü alımına ilişkin yayımlanan duyuruyu incelemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Kamudan haberler, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

08 Mar 2017 - 16:58 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler