Evden Çalışacaklara 800 TL!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), kadınlar için yeni bir projeyi devreye aldı. Kadınlar evde örgü, sabun kutulama, takı tasarımı gibi işler yapacak. 3-4 saat çalışmayla 600-800 lira kazanabilecek.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yaklaşık 12 milyon ev kadınını yakından ilgilendiren ve onları çalışma hayatına katacak önemli bir projeyi daha hayata geçirdi.

Kadınlar İŞKUR aracılığıyla 'home office' çalışarak aile bütçesine katkı sunacak. Ortalama günlük 3-4 saat çalışmayla, 600-800 lira gelir elde edilebilecek.

Kurum'a giderek iş ve meslek danışmanları aracılığıyla kayıt yaptıran kadınlar sisteme kaydedilecek.

Kadınların eğitim sertifika ve belgeleri dikkate alınarak evde yapmalarına uygun işler SMS ile iletilecek.

Yapılacaklar arasında, 'nikah şekeri, bitki çayı paketleme, sabun, tel toka kutulama, kulak çubuğu ambalajlama, poşet katlama işi, cetvel seti hazırlama, küpe arkası, takma, tırnak kutulama, mandal montajı, gömlek yakası dikme, peçete halkası yapma, takı tasarım' gibi işler yer alıyor.

İŞKUR'un iş ilanları sayfalarında ev kadınları için uygun işlere ulaşmak mümkün.

23 Mar 2019 - 16:34 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

Yasemin KARAYİĞİT - Ordu çaybaşı ilküvez yapılabilir mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 16:34
06

Emine uzunçay - Paketleme işi için nereye müracat edilecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 16:34
05

Sema Isreb - Yașım 39 ve 5 çocuğa sahibim eșim sağlık problemleri için çalıșamıyor Çocuklarımın okulları ve ev kirası için ev iși ihtiyacım var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 16:34
03

Nur - Yalan ve asılsız haberleri vermeyin. Yazik degilmi halki umutlandirmaya kandirmaya. Öyle bir is yok inanmayin. Sordum bir partinin oyunumus

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 16:34
02

Nur - Iskurun haberi yok bunlar ortaya düsmüsler. Yeter ya Allah askina

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 16:34
01

ayşe - Paketleme için nereye m7racat edelim Ankara da oturuyom

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 16:34


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler