ETİ Maden En Lise Mezunu 104 Daimi İşçi Alımı Yapacak!

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları'nda görevlendirilmek üzere 104 daimi / sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Alınacak personeller Balıkesir, Eskişehir ve Kütahya illerinde istihdam edilecek. Başvuru şartları ve diğer detayları haberimizin devamında takipçilerimiz ve okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

ETİ Maden En Lise Mezunu 104 Daimi İşçi Alımı Yapacak!
Haber albümü için resme tıklayın

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları'nda görevlendirilmek üzere 104 daimi / sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Alınacak personeller Balıkesir, Eskişehir ve Kütahya illerinde istihdam edilecek.

Alınaak personeller proses işçisi olarak görevlendirilecektir. Proses işçisi meslek olarak "Bilgisayar kumandalı hava basınç sistemiyle ürün reaktörlerine sıvı stok tanklarından hammaddeyi transfer etme bilgi ve becerisine sahip kişi" şeklinde tanımlanır.

Eti Maden İşletmeleri Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda " Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 30, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 20, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) 24 ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 30 işçi olmak üzere toplam 104 sürekli işçi alımı için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır. Aşağıdaki tabloda belirtilen 104 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, ulusal düzeyde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 05.11.2018 tarih ve 25670 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 12.11.2018 tarihinde yayımlanması istenilmiştir. Söz konusu 104 sürekli işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 12.11.2018 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

06 Kas 2018 - 13:56 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Yemliha - Boy le isci alimimi olur alim dedi gin turkuye geneLi herkese katilabilmesidir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 13:56
01

nahit - Haberin neresinde kamu yazıyor... Daimi İşçi alınacak diyor...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 13:56


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler