Et ve Süt Kurumu personel alımı yapıyor!

İŞKUR günün personel alımı ilanlarını yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre Et ve Süt Kurumu bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek üzere Et Kombinası fabrikasında görevlendirecek lise mezunu personel alımı yapacak. Alımlar eski hükümlü ve TMY kapsamında olan adayları kapsayacak. Peki ilanın detayları nedir? Kimler başvuru yapabilir? Et ve Süt Kurumu ilanı İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 5 gün içerisinde 09 Aralık 2019 tariihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İşte İŞKUR personel alımı başvuru şartları

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Et ve Süt Kurumu personel alımı yapıyor. En az lise mezunu olan adaylar içerisinden kura yöntemi ile personel alınacak. . İlana başvurular İŞKUR resmi internet adresi üzerinden İş İlan No (00005289248) ile yapılacaktır. İŞKUR kayıt işlemlerinizi internet üzerinden yapmak istiyorsanız "iskur.gov.tr" adresindeki "İnternet Şubesi" ekranını kullanarak, güncel kaydınızı oluşturabilirsiniz. Türkiye'nin her yerindeki yeni iş ilanlarının bulunduğu ve iş arayanlar ile işçi arayanları bir araya getiren kurum görevi gören İŞKUR'a kayıt işlemlerini internetten yapabilir. İŞKUR, 2000 yılında kapatılan İş ve İşçi Bulma Kurumu yerine 2003 yılına kadar süren yasal düzenlemelerin ardından kurulmuş bir istihdam kurumudur.

İŞKUR İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Et ve Süt Kurumu Erzurum Et Kombinası Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Pozisyon: Soğuk Hava Depo İşçisi

Bu kapsamda Et ve Süt Kurumu 1 kişilik boş kadro ile lise mezunu veya denhi okul mezunu olan adaylar içerisinden işçi alımı gerçekleştirecek.

İŞKUR İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Et ve Süt Kurumu Erzurum Et Kombinası Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Pozisyon: Soğuk Hava Depo İşçisi

Bu kapsamda Et ve Süt Kurumu 1 kişilik boş kadro ile lise mezunu veya denhi okul mezunu olan adaylar içerisinden işçi alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 5 gün içerisinde 09 Aralık 2019 tariihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlana başvurular İŞKUR resmi internet adresi üzerinden İş İlan No (00005289248) ile yapılacaktır.

İŞKUR'A NASIL KAYIT OLUNUR?

İŞKUR kayıt işlemlerinizi internet üzerinden yapmak istiyorsanız "iskur.gov.tr" adresindeki "İnternet Şubesi" ekranını kullanarak, güncel kaydınızı oluşturabilirsiniz.

• Eğer İŞKUR kaydınızı online olarak yapıyorsanız, kurumun sunduğu fırsatlardan etkin biçimde yararlanabilmek için vereceğinizin tüm bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir. Bu şekilde aradığınız iş için açılan en uygun iş ilanına daha kolay şekilde ulaşabilir ve yaptığınız başvurularda işe giriş şansınızı arttırabilirsiniz.

• Türkiye'nin her yerindeki yeni iş ilanlarının bulunduğu ve iş arayanlar ile işçi arayanları bir araya getiren kurum görevi gören İŞKUR'a kayıt işlemlerini internetten yapmak için;

• Öncelikle İŞKUR resmi sitesine (iskur.gov.tr) giriş yapmalısınız.

• İŞKUR resmi sitesinde üst menüde bulunan "İnternet Şubesi" butonuna tıklamalısınız.

• Açılan "esube.iskur.gov.tr" adresli İŞKUR İnternet Şubesi'nde kayıt işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

• Sayfada yer alan "İş Arayan" ve "İşveren" seçeneklerinden size uygun olanını seçmelisiniz.

İŞKUR NEDİR?

İŞKUR, 2000 yılında kapatılan İş ve İşçi Bulma Kurumu yerine 2003 yılına kadar süren yasal düzenlemelerin ardından kurulmuş bir istihdam kurumudur. Faaliyet süresi boyunca Türkiye'de milyonlarca istihdamı sağlayan İŞKUR, istihdam en önemli kurumlardan birisi haline gelmiştir. İş arayan milyonlarca işçi ile işçi arayışında olan işvereni bir araya getiren İŞKUR, özellikle işçi ve işveren arasındaki iş ilanlarının birbirleriyle uyumluluğuna göre oluşturulmasını sağlıyor. Yani milyonlarca iş arayan vatandaş, İŞKUR'da mesleğine ve eğitim niteliğine göre uygun olan iş ilanlarına kolayca ulaşabiliyor. Bu şekilde kolay ve güvenilir istihdam imkanı sunan kurumun tüm istihdam olanaklarından yararlanmak içinse yapmanız gereken İŞKUR kayıt işlemini oluşturarak, açık iş ilanlarını güncel olarak takip etmek olacaktır.

09 Ara 2019 - 09:54 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler