Eşmekaya Belediye Başkanlığı'na KPSS Şartsız Personel Alımı Yapılacak

Eşmekaya Belediye Başkanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilanda gerekli tüm şartlar kamuoyuna açıklandı. Alımlarda kaç kişi alınacak? kimler başvurabilecek? hangi belgeler gerekli? diyorsanız sizi haberimize davet ediyoruz.

Eşmekaya Belediye Başkanlığı'na KPSS Şartsız Personel Alımı Yapılacak 

Aksaray Eşmekaya Belediye Başkanlığı tarafından 30 Mart 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma 1 adet geçici tam süreli personel alımı gerçekleştirilecek. Başvurular başladı.

Aksaray Eşmekaya Belediye Başkanlığı personel alım ilanı başvuruları 10 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecek. Başvurular İŞKUR'dan onlina olarak kolayca yapılabilecek. Kuruma 1 adet geçici tam süreli Şoför-Yük Taşıma alımı yapılacak.

BAŞVURULAR VE ALIM SÜRECİ

Aksaray Eşmekaya Belediye Başkanlığı'na başvuru yapacak olan adayların Şoför-Yük Taşıma    olarak 5 senelik deneyime sahip olması şart. Alımlar kura ile yapılacak olup, kur seçimi 4.04.2017 tarihinde ve saat 10:30'da Eşmekya Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleşecek. AKSARAY ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından yayımlanan Aksaray Eşmekaya Belediye Başkanlığı personel alım ilanına başvurular İŞKUR il müdürlüklerine şahsen, resmi web sistesine online olarak yapılacak. Daha fazla bilgi almak isterseniz lütfen İŞKUR ile iletişime geöebilirsiniz.

Memur alımları hakkındaki ayrıntılar, bilgiler, haberler ve duyurular için KPSS CAFE'yi takip edebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanları olan; Grubumuza katılmak için --->tıklayınız    En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız  android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

30 Mar 2017 - 20:18 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler