En Az Lise Mezunu 202 Personel Alımı İŞKUR Üzerinden Yayımlandı | KPSS'siz Alımlar

Denizbank İŞKUR aracılığıyla 5 ilan yayımladı. Yayımlanan ilanlarda banka bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu veya devam zorunluluğu olmayan üniversite öğrencisi adaylar arasından banka personeli alımı yapılacağı bildirildi. Peki başvurular nasıl yapılacak?

En Az Lise Mezunu 202 Personel Alımı İŞKUR Üzerinden Yayımlandı | KPSS'siz Alımlar
Haber albümü için resme tıklayın

Denizbank personel alım ilanı İŞKUR üzerinden yayımlandı.

Çalışma ve İş Kurumu ilan sayfası üzerinden yayımladığı duyurusunda Denizbank, kendi bünyesinde farklı kadrolarda istihdam etmek üzere en az lise mezunu adaylar arasından banka personeli alımı yapacak. İŞKUR aracılığıyla yayımlanan ilanlarda Denizbank Satış Danışmanı/Uzmanı kadrosuna 50, Direk Satış UzmanI (Banka) kadrosuna 50, Satış Destek Uzmanı (Banka) kadrosuna 50, Satış Temsilcisi (Plasiyer) kadrosuna 50, Büro Memuru kadrosuna da 2 olmak üzere toplamda 202 personel alımı yapıyor. Kpsscafe.com.tr olarak İŞKUR aracılığıyla yayımlanan bu ilanları takipçilerimiz için derledik.

SATIŞ DANIŞMANI BAŞVURU ŞARTLARI

DenizBank tarafından İŞKUR aracılığıyla yayımlanan ilanlarda Satış Danışmanı kadrosuna yapılacak 200 personel alımı için aranan başvuru şartları şu şekilde;

28 yaşını aşmamış, Devam zorunluluğu olmayan Üniversite öğrencisi yada en az Lise mezunu, Diksiyonu düzgün ve insan ilişkilerinde başarılı, Takım çalışmasına yatkın, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli.

BÜRO MEMURU BAŞVURU ŞARTLARI

Denizbank, büro memuru kadrosuna engelli vatandaşlar arasından personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların 18-32 yaş arası olması, prezxantabl,iletişim becerileri yüksek olması gerekmektedir.

MÜLAKATLAR NE ZAMAN?

Satış Danışmanı kadrosuna başvuru yapan ve şartları taşıdığı belirlenen adaylar, DenizBank tarafından iş görüşmesine çağrılacak. Bu görüşme ile adayın işe başlayıp başlamayacağı belirlenecek. Adaylar 2-3 Nisan tarihlerinde görüşmeye çağrılacak. Büro memuru kadrosu mülakatları hakkında net bir tarih verilmedi.

BAŞVURU

DenizBank personel alımı başvuruları İŞKUR resmi sayfası aracılığıyla yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Açılan sayfada İşyeri Unvanı yazan kısma 'DENİZBANK' yazın ve ARA butonuna tıklayın. İlanlar alt tarafta sıralanacaktır. İstediğiniz ilana tıklayarak başvurunuzu bu ekran üzerinden yapabilirsiniz.

MEMUR, POLİS, ASKER VE PERSONEL ALIM İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN KPSSCAFE.COM.TR’Yİ AŞAĞIDAKİ PLATFORMLARDAN TAKİP EDİN.

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN;

Facebook grubumuza üye olun ve memur alımlarını bekleyen diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın. Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

23 Mar 2018 - 11:12 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler