En Az İlkokul Mezunu 92 Bin 230 Personel Alınıyor-İşte Alım Yapılan Pozisyonlar ve Başvuru Ekranı

İŞKUR tarafından çok sayıda perosnel alımı için ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından 92 binden fazla personel alımı yapılacağı bildirildi. Alınacak personeller, kamu kuruluşları ile özel kuruluşların bünyesinde istihdam edilecek. Peki ilanlara kimler başvurabilir? Başvurular nasıl yapılacak?

İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu personel alım ilanları yayımlandı.

Çalışma ve İş Kurumu aracılığıyla çok sayıda kamu kurum ve kuruluşu ile özel kuruluş, ilkokul, lise ve üniversite mezunu vatandaşlar arasondan personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR aracılığıyla ilanların yayımlanması ile başvurular da başladı. Buna göre çok sayıda kuruluş, farklı eğitim düzeylerinden toplamda 92 bin 231 personel alımı yapıyor.

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan ilanlara başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR üyeliğinin olması gerekmektedir.

EN ÇOK ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

ALIM YAPILAN POZİSYON ALINAN SAYI Beden İşçisi (Genel) 22991 Satış Danışmanı / Uzmanı  4866 Temizlik Görevlisi 3056 Makineci (Dikiş) 2187 Güvenlik Görevlisi 2155 Garson (Servis Elemanı) 2152 Pazarlamacı 1599 Reyon Görevlisi 1473 Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi 1324 Ön Muhasebeci 1240 Büro Memuru (Genel) 1223 Gaz Altı Kaynakçısı 1202 Elektrikçi (Genel) 1143 Şoför-Yük Taşıma 1063 Beden İşçisi (İnşaat) 934 Konfeksiyon İşçisi 782 Kasiyer 776 Turizm Ve Otelcilik Elemanı 735 CNC Torna Tezgahı Operatörü  702 Figüran 650 Proses İşçisi 606 Aşçı Yardımcısı 600 Ambar/Depo Görevlisi  578 Kalite Kontrolcü 561 Aşçı  560

BAŞVURU

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adaylar, aşağıdaki adrese giderek müracaatını yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx

İŞKUR ÜYELİĞİ NASIL YAPILIR?

İŞKUR üyeliği olmayan adayların başvuru yapması için üyelik açması gerekmektedir. İŞKUR üyesi olmak için tek şart Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma şartıdır. İnternet üzerinden kayıt yaptıracak adayların https://esube.iskur.gov.tr/ adresini ziyret etmesi ve burada iş arayan girişi kısmından üyelik açması gerekmektedir. Öte yandan adaylar, kendilerine en yakın İŞKUR bölge müdürlüğüne giderek kayıt olabilir, ilanlara başvuru yapabilir.

MEMUR VE PERSONEL ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

23 Şub 2018 - 15:47 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler