En Az İlköğretim Mezunu 2 bin 100 Şoför Alımı Yapılıyor

İŞKUR üzerinden personel alımları devam ediyor. Yayımlanan ilanlar ile binlerce şoför alımı yapılıyor. Peki İŞKUR personel alımına kimler başvuru yapabilir? Başvuru için izlenmesi gereken yollar nelerdir?

Türkiye İş ve İşçi Bulma Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanları ile çok sayıda personel alımları gerçekleştiriliyor. 

Türkiye'de faaliyetlerini sürdüren yüzlerce firma, İŞKUR üzerinden yayımladıkları personel alım ilanları ile kendi bünyesinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımları yapıyor. İlanlar İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmakta ve bu personel alımları için başvurular İŞKUR üzerinden yayımlanmaktadır.

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanları arasında en çok rağbet gören pozisyonların başında şoför pozisyonu dikkatleri çekmektedir. Yüzlerce firma, yayımladıkları ilanlar ile kendi bünyesinde istihdam etmek üzere şoför alımı yapıyor. İŞKUR ilanlarına göz atıldığında en az ilköğretim mezunları arasından alınan başvurularla 2 binden fazla şoför alımı yapılacak.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

İŞKUR üzerinden duyurlan personsl alım ilanlarında alımı yapılacak şoförlerin pozisyonlarına da yer verildi. Buna göre alınacak şoförlerden 250'si Yolcu Taşıma bin 600'ü Yük Taşıma, 250'si ise kamyon şoförü olarak istihdam edilecek. Buna göre İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 2 bin 100 şoför alımı yapılmaktadır.

Başvuru Nasıl Olacak?

En az ilköğretim mezunu şoför alımlarına başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Başvurunuzu yapmak ve detaylı bilgi almak için www.iskur.gov.tr adresini ziyaret edebilir ya da size en yakın İŞKUR bölge müdürlüğüne müraacat edebilirsiniz.

İŞKUR Kaydı Nasıl Yapılır?

İŞKUR'a kayıtlar hem internet üzerinden hem de bölge müdürlüklerinden yapılmaktadır. İŞKUR resmi internet sitesinde bulunan iş arayan girişine tıklayarak kayıt yaptırabilir ve personel alımlarına başvuru yapabilirsiniz.

İlanlar

Yolcu Taşıma Şoförü Alımı İlanlarına Gitmek İçin - https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4225
Yük Taşıma Şoförü Alımı İlanlarına Gitmek İçin - https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4226
Kamyon Şoförü Alımı İlanlarına Gitmek İçin - https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=13879

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

20 Tem 2017 - 11:40 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler