Dünya Göz Hastanesi Personel Alıyor!

Dünya Göz Hastanesi yaptığı ilan ile 18 kişiyi büro çalışanı ve işçi kadrolarında istihdam edeceğini duyurdu.

Alım yapılacak kadrolar;,Temizlik Personeli, Makam Şoförü, Hasta İletişim Uzmanı, Hasta Kabul Vezne Personeli, Biyamedikal Mühendisi, Hasta Danışmanı, Ofis Destek Elemanı, Enfeksiyon Kontrol ve Sterilizasyon Hemşiresi, Ön Muhasebe Personeli olarak duyuruldu.

Adaylardan farklı kadrolar için lise, önlisans ve lisans mezuniyet şartı isteniyor. Adayların kariyer sitelerinde de rastlayabileceği bu iş için askerlikle ilişiksiz olma(erkek adaylardan), Office uygulamalarına hakim olma, stresli hastane çalışma ortamına kolaylıkla uyum sağlayabilme gibi şartlar aranıyor.

Adaylar başvurularını aşağıda yer alan linkten gerçekleştirebilir ve diğer şartları yine bu linkten görebilirler.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

20 Mar 2019 - 12:05 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler