Dörtdivan Belediyesi KPSS ŞARTSIZ İlköğretim Mezunu Şoför Alımı Yapıyor

Dörtdivan Belediye Başkanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusunda kuruma personel alımı yapılacağı kamuoyuna açıklandı. Gerekli şartlar, pozisyonlar ve çok daha fazlası haberimizde...

Dörtdivan Belediyesi KPSS ŞARTSIZ İlköğretim Mezunu Şoför Alımı Yapıyor

Dörtdivan Belediye Başkanlığı, 19 Ocak 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında bir ilan duyurusu yayımladı. Dörtdivan Belediye Başkanlığı'nın yayımladığı ilan duyurusunda personel alımı hakkındaki tüm ayrıntılar adaylara duyuruldu.

ALINACAK POZİSYON VE GEREKLİ ŞARTLAR;

Dörtdivan Belediye Başkanlığı kuruma 1 adet makam şoförü alımı yapılacak. Başvuru yapacak olan adayların  İleri sürüş Teknikleri Sertifikası, Profesyonel Sürüş Teknikleri Sertifikası, SRC2 Belgesi, Psikoteknik Değerlendirme Belgesi, Sürücü Kartı (TC_UHD Bakanlığından Alınmış) belgelere de sahip olmaları gerekiyor.

MOBİL UYGULAMALARIMIZI CEP TELEFONUNUZA YÜKLEYEREK ÖNEMLİ ALIMLARDAN ANINDA HABERDAR OLABİLİRSİNİZ. ÜCRETSİZ YÜKLEME İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.

Dörtdivan Belediye Başkanlığı personel alım ilanı İŞKUR işbirliği ile hazırlandı. Alımlar kura ile belirlenecek. Kur işlemi 01.02.2017 tarihinde belediye binasında yapılacak. Personel BOLU şehrinde çalıştırılacak.

Dörtdivan Belediye Başkanlığı personel alım ilanı başvuruları 30 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek. BAŞVURULAR İŞKUR resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden yapılacak. Daha fazla bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. Daha fazla ilan duyurusu görmek için lütfen TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

19 Oca 2017 - 21:09 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler