Dörtdivan Belediye Başkanlığı İlköğretim Mezunu Personel Alacak(KPSS ŞARTI YOK)

Dörtdivan Belediye Başkanlığı'nca geçtiğimiz gün yayımlanan ilan duyurusu dahilinde belediyeye İŞKUR işbirliği ile personel alımı gerçekleştirilecek. Başvurmak isteyen adayların ilköğretim mezunu olması yeterli oluyor. Tabi bunun dışında başka şartlar da var. Peki başvurular nasıl yapılacak? tamamı haberimizde...

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanlığı İŞKUR aracılığı ile kpss şartsız ilköğretim mezunu İtfaiye Aracı şoförü alacak. 

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün yani 17 Mart 2017 tarihinde İŞKUR resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma İtfaiye Aracı şoförü alımı yapılacağı kamuoyuna duyuruldu.

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanlığı'nın bünyesine İtfaiye Aracı şoförü katacağı bilgisi yanında gerekli tüm bilgiler adayların erişimine açıldı. Adaylardan istenen şartlar, başvuru süreci gibi tüm ayrıntılar kamuoyuna ilan metni ile beraber açıklandı. Kuruma 1 adet daimi tam süreli İtfaiye Aracı şoförü alınacak.

GEREKLİ ŞARTLAR 
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanlığı'na alınacak olan 1 adet İtfaiye Aracı şoförü adaylarından çeşitli şartlar isteniyor. Adayların SRC2 Belgesi Psikoteknik Değerlendirme Belgesi İleri Sürüş teknikleri Sertifikası Skidcar Güvenli ve Defansil Sürüş Teknikleri Sertifikası Profesyonel Sürüş Teknikleri Sertifikası İlkyardım Sertifikası Zaman ve Stres Yönetimi Sertifikasına sahip olması şart. Alımlar kura işlemi ile yapılacak. Adaylarda KPSS aranmıyor. Kura seçimi 30/03/2017 Perşembe günü saat 14:00'da Yeni Mahallesi Atatürk Cad. No:3 14900 Dörtdivan/Bolu adresinde bulunan Dörtdivan Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda hizmet binasında yapılacak.

BAŞVURULAR
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanlığı personel alım ilanına başvurular dün yani 17 Mart 2017'de başladı. BAŞVURULAR İŞKUR il müdürlüklerinden şahsen yahut İŞKUR resmi web sayfasından online olarak yapılacak. BAŞVURULAR 27 MART 2017 tarihinde sona erecek. Daha fazla bilgi için İŞKUR resmi web sayfasına göz atabilir, kurumun kendisi ile iletişime geçip ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

Dörtdivan Belediye Başkanlığı gibi belediye personel alım ilanlarına erişim sağlamak için KPSS CAFE'yi takipten ayrılmayın.

Facebook memur grubumuza erişim sağlayıp, fikir alışverişi yapabilmek için --->tıklayınız
KPSS CAFE ios mobil uygulamamızı yükleme için ----> tıklayınız 
KPSS CAFE android mobil uygulamamızı yükleme için---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

18 Mar 2017 - 19:30 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler