Develi Ovası Sulama Birliği KPSS ŞARTSIZ Daimi İşçi Alımı Yapıyor (İŞKUR ile Online Başvuru)

Develi Ovası Sulama Birliği'nce yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma personel alımı yapılacak. Gerekli tüm açıklamalar İŞKUR'da yayımlanan personel alım ilanı ile adayların erişimine açıldı. İşte tüm şartlar, gerekli açıklamalar ve başvuru süreci...

Develi Ovası Sulama Birliği KPSS ŞARTSIZ Daimi İşçi Alımı Yapıyor (İŞKUR ile Online Başvuru)

Kayseri Develi Ovası Sulama Birliği tarafından 25 Nisan 2017 tarihinde İŞKUR resmi web sayfasında yayımlanan işçi alım ilanı kapsamında kuruma Sulama Sistemleri Montaj İşçisi alınıyor. Başvurular başladı.

Develi Ovası Sulama Birliği'ne alınacak olan 2 adet Sulama Sistemleri Montaj İşçisi adaylarında KPSS ŞARTI ARANMIYOR! Alımlara kura işlemi ile karar verilecek. Kura, birlik binasında 18.05.2017 tarihinde saat 09:00 - 10:00 arasında yapılacak.

GEREKLİ KRİTERLER NELERDİR?
Kayseri Develi Ovası Sulama Birliği'ne alınan 2 personele asgari ücret ödenecek olup, başvuru yapacak olan adayların A2+D SINIF EHLİYETE SAHİP OLMAK MEB ONAYLI 40 SAATLİK TEHLİKELİ VE ÇOK TEHLİKELİ İŞLERDE MONTAJ KURSU BİTİRME BELSESİNE SAHİP OLMAK şartlarının tamamına sahip olması şart. Ayrıca kuruma alınan personel DEVELİ İLÇESİNE BAĞLI GAZİ,SARICA,TOMBAK,ZİLE,AYŞEPINAR,GÜMÜŞÖREN,SİNDELHÖYÜK, VE GÜNEYAŞAĞI MAHALLERİ'nde görevlendirilecek.

BAŞVURULAR VE İLAN METNİ
BAŞVURULAR, İŞKUR resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden 04 Mayıs 2017 tarihine kadar yapılacak. Daha fazla bilgi almak ve ilan metninin tamamına erişim sağlamak isterseniz kurum ile iletişime geçiniz.

Daha fazla ilana erişmek adına--> grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 Nis 2017 - 23:26 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler