BOTAŞ En Az Lise Mezunu 112 Personel Alımı Başvurusu İçin Son Saatler (İŞKUR Başvuru Ekranı)

BOTAŞ personel alımı başvurusu için son güne girildi. Peki BOTAŞ personel alımına kimler başvurabilir? BOTAŞ personel alımı başvuru ekranına nasıl ulaşırım? İşte BOTAŞ personel alımı başvurusu için detaylı bilgi.

Boru Hatları ile Petrol Döşeme Anonim Şirketi tarafından geçtiğimiz hafta DPB'de bir ilan yayımlandı ve en az lise mezunu 112 personel alımı yapılacağı belirtildi. Yayımlanan ilana başvurular için son güne girildi.

BOTAŞ tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan ilanda kurumun Türkiye genelinde bulunan şubelerinde istihdam etmek üzere teknisyen, uzman yardımcısı, mühendis ve operatör kadrolarına toplamda 112 personel alımı yapılacağı belirtildi. İlanın yayımlanamsının ardından başvuru süreci 12 Ekim günü başladı ve son başvuru tarihinin 21 Ekim 2017 Cumartesi olduğu açıklandı.

Başvuru Şekli

BOTAŞ personel alımı başvuurları İŞKUR intetnet adresi üzerinden yapılmaktadır. Başvuru yapacak adayların aşağıda bulunan bağlantı adresni kopyalayarak yeni sekmede açması ve müracaatını bu adres üzerinden yapması gerekmektedir.

BOTAŞ 112 personel alım ilanı başvuru ekranına gitmek ve her pozisyon için istenen özel şartları kontrol etmek için lütfen TIKLAYIN

Açılan ekranda bulunan işyeri unvanı kutucuğuna BOTAŞ yazdıktan sonra sağ alt köşede bulunan ara butonuna tıklayın. Daha sonra alt kısma inerek her bir pozisyon için başvuru şartlarına ve alımların  yapıldığı illere ulaşabileceksinniz.

BOTAŞ personel alımı ilan metnine ulaşmak için lütfen TIKLAYIN

Kamu haberlerinden, memur alım ilanlarından, kpss haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini aşağıdaki platformlardan takip edin.

Android uygulamamız ---->>> tıklayın

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

21 Eki 2017 - 09:44 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler