BOTAŞ En Az Lise Mezunu 112 Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

BOTAŞ en az lise mezunu 112 personel alımı başvuru ekranı açıldı. Peki BOTAŞ personel alımı başvuruları nasıl yapılacak? Başvurular ne zaman sona erecek? İşte BOTAŞ personel alımı başvuru ekranı ve son başvuru tarihi.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A. Ş. tarafından geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden bir ilan yayımlandı ve kurum bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise meunu 112 personel alımı yapılacağı bildirildi. Yayımlanan ilana başvuruların ise 12 Ekim günü başlayacağı bildirildi. 12 Ekim tarihinin gelmesi ile birlikte başvuru ekranı açıldı. Başvurular 21 Ekim'de sona erecek.

BOTAŞ tarafından yayımlanan personel alım ilanında kurumun Türkiye genelinde bulunan illerinde istihdam etmek üzere teknisyen, uzman yardımcısı, mühendis ve operatör alımı yapılacağı bildirildi. Buna göre aşağıda bulunan ekteki tabloda belirtilen kadrolara alınacak personeller için başvurular İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden yapılacaktır.

Başvuru Ekranı

Başvuru ekranı İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden açıldı. Buna göre BOTAŞ personel alımına başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda verilen bağlantı adresi üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir.

BOTAŞ en az lise mezunu 112 personel alım ilanı başvuru ekranına gitmek ve her pozisyon için istenen özel şartları kontrol etmek için lütfen TIKLAYIN

İŞKUR Kaydı Nasıl Olacak?

İŞKUR internet kaydı olan adaylar yukarıda verilen bağlantı adresinden başvurusunu yapabilecektir. Ancak İŞKUR kaydı olmayan adayların internet şubesine kayıt yaptırması gerekmektedir. Kayıtları ise adaylar aşağıdaki bağlantı adresini ziyaret edebilir ve istenen bilgileri doldurarak İŞKUR'a kayıt yaptırabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/UserSignUp.aspx

BOTAŞ personel alımı ilan metnine gitmek için lütfen TIKLAYIN

Kamu personeli alım ilanlarından, memur alım ilanlarından, kpss haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini aşağıdaki platformlardan takip edin.

Android uygulamamız ---->>> tıklayın

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

12 Eki 2017 - 15:53 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler