BOTAŞ 112 Personel Alımı Başvurularında Son Günler (İnternetten Başvuru İmkanı)

BOTAŞ tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvurular devam ediyor. İşte BOTAŞ en az lise mezunu 112 personel alımı başvuru ekranı ve son başvuru tarihi.

BOTAŞ tarafından Devlet Personel Başkanlığı ile İŞKUİR üzerinden bir personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilan ile kuruma en az lise mezunu 112 personel alımı yapılacağı açıklandı.

İlanın DPB'de yayımlanmasının ardından 12 Ekim günü başvurular İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden alınmaya başlandı. Başvuruların başlaması ile birlikte adaylar başvuru ekranını ve başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Devam eden başvurular 21 Ekim tarihine kadar alınacak ve başvuru ekranı 21 Ekim günü kapanacak.

BOTAŞ yayımladığı ilan ile Türkiye genelindeki kurumlarında istihdam etmek üzere teknisyen, uzman yardımcısı, mühendis ve operatör alımı yapacağını açıkladı.

Başvuru Ekranına Nasıl Giderim?

BOTAŞ personel alımı başvuru ekranı İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden geçtiğimiz gün açıldı. Buna göre BOTAŞ personel alımına başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda verilen bağlantı adresi üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir.

BOTAŞ 112 personel alım ilanı başvuru ekranına gitmek ve her pozisyon için istenen özel şartları kontrol etmek için TIKLAYIN

İŞKUR Kaydı Gerekiyor

İŞKUR internet kaydı olan adaylar yukarıda verilen bağlantı adresinden başvurusunu yapabilecektir. İŞKUR kaydı olmayanların ise internet şubesine kayıt yaptırması gerekmektedir. Kayıtları ise adaylar aşağıdaki bağlantı adresini ziyaret edebilir ve istenen bilgileri doldurarak İŞKUR'a kayıt yaptırabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/UserSignUp.aspx

BOTAŞ personel alımı ilan metnine gitmek için lütfen TIKLAYIN

Kamu haberlerinden, memur alım ilanlarından, kpss haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini aşağıdaki platformlardan takip edin.

Android uygulamamız ---->>> tıklayın

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

17 Eki 2017 - 21:35 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler