Belediye Başkanlığı KPSS ŞARTSIZ İlköğretim Mezunu Personel Alımları

Belediye Başkanlığı'nca yapılan yazılı açıklama dahilinde kuruma personel alımları gerçekleştirilecek. Alım kapsamındaki tüm ayrıntıları kpsscafe.com.tr adresinde bulabileceksiniz.

Belediye Başkanlığı KPSS ŞARTSIZ İlköğretim Mezunu Personel Alımları

Yozgat Sorgun Belediyesi Geçici İşçi Alım İlanı doğrultusunda kuruma personel alımları yapılacak. Alımlara dair tüm ayrıntılar ilan metni ile adayların erişimine açıldı.  

Yozgat Sorgun Belediyesi, bünyesine bu alımlar ile beraber 3 geçici ve deneme süreli Bahçıvan katacak. İlana başvuru yapmak isteyen adayların en az ilköğretim mezunu olması şart. Alımlar KPSS ile değil kura ile yapılacak olup, kura işlemi 09.06.2017 tarihinde 10:00 - 11:00'de gerçekleşecek.

Sorgun Belediyesi 3 geçici personel alımında kuruma DAHA ÖNCE PARK BAHÇE İŞLERİNDE EN AZ 6 AY DENEYİMLİ OLAN İŞÇİLER alınacak. personeller park ve bahçeler müdürlüğünde görevlendirilecek.

Sorgun Belediyesi personel alımına başvurular İŞKUR resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden kolayca yapılacak olup, son gün 5 Haziran 2017 olarak açıklandı. Daha fazla bilgi için lütfen kurum ile iletişime geçiniz.

KPSSCAFE.COM.TR |ANKARA

26 May 2017 - 19:26 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler