Basın İlan Kurumu En Az İlkokul Mezunu İşçi Alımı Yapıyor

Basın İlan Kurumu tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az ilkokul mezunları arasından geçici olarak çalıştırmak üzere işçi alımı yapılacağı bildirildi.

Basın İlan Kurumu tarafından İŞKUR üzerinden bir ilan yayımlandı.

Kurum tarafından yayımlanan ilanda en az ilkokul mezunları arasından 15 geçici işçi alımı yapılacağı bildirildi. Yayımlanan ilana göre alınacak 15 geçici işçi, bahçıvan kadrosunda istihdam edilecek. En az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği ilan için müracaatlar İŞKUR üzerinden alınmaktadır.

BAŞVURU DETAYLARI

Basın İlan Kurumu tarafından İŞKUR'a gönderilen resmi gyazıda başvuru şartları ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

Belirli Süreli (9 ay 29 gün)sözleşmeli ve asgari ücretle çalıştırılacaktır.Daha önce Basın İlan Kurumunda çalışmış olanlar tercih edilecektir.İş yoğunluğundan ötürü vardiyalı çalışma saatleri olduğundan, işyerinde yatılı kalmaları gerekebilir,ayrıca hafta tatili bir gün olup, bu tatil günü de iş yoğunluğu nedeni ile hafta içi kullandırılır, gerekli görülmesi halinde fazla mesai yapılır, personel taşıma servisi mevcut değildir. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden,www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınma işleminin iptal edilmesine ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir.Kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir.Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kurada çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir.Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar.Noter çekilişi 14.03.2018 günü saat 10.30 da Bayramoğlu mh. Zübeyde hn cd. N.41 Darıca adresindeki işyerinde yapılacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvuru yapacak adayların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresini yeni sekmede açması ve burada işyeri unvanı yazan kısma BASIN İLAN KURUMU yazarak ara butonunu tıklaması gerekmektedir. Daha sonra ilan alt kızımda görünecektir.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

24 Şub 2018 - 10:29 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler