Bartın Üniversitesi İşçi Alımı! Üstelik KPSS ŞARTI YOK / İlköğretim Mezuniyeti Yeterli

Bartın Üniversitesi'nce 26 Nisan 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma personel alımları yapılacak. Gerekli tüm açıklamalar adayların erişimine açıldı. Adaylarda KPSS ŞARTI aranmıyor. Üstelik ilköğretim mezunu olmaları başvuru için yeterli oluyor. Peki bunların dışında şart yok mu? haberimize göz atınız.

Bartın Üniversitesi İşçi Alımı! Üstelik KPSS ŞARTI YOK / İlköğretim Mezuniyeti Yeterli

Bartın Üniversitesi tarafından 26 Nisan 2017 tarihinde İŞKUR resmi web sayfasında bir ilan duyurusu yayımlandı.

Yayımlanan ilan duyurusu kapsamında Bartın Üniversitesi'ne kpss şartsız personel alımları yapılacağı kamuoyuna açıklandı. Bunun yanında gerekli tüm detaylar adayların erişimine açıldı.

İŞKUR aracılığı ile kurumlarayapılan personel alımlarını sizler ile buluşturmaya devam ediyoruz. Bartın Üniversitesi'ne bu şartlar dahilinde geçici statü ile çalıştırmak üzere 1 adet Ahşap Tekne İmalat Ustası alımı yapılacak. Adayların en az 5 yıl tecrübeye sahip olması şart. Alımlar kura işlemi ile yapılacak ve personel kurumda 3 ay çalışacak.

Bartın Üniversitesi personel alım ilanına başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ve İŞKUR resmi web sayfasından kolayca yapılabilecek. BAŞVURULAR 26 Nisan2017 - 5 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bartın Üniversitesi Rektörlüğü'nce İŞKUR resmi web sayfasında yayımlanan ayrıntıların detaylarına erişim sağlamak isterseniz İŞKUR ile iletişime geçebilirsiniz. Daha fazla personel alım ilanı için ise alttaki uygulamaları kullanmanızı öneririz.  

Facebook MEMUR, personel, işçi adayları etkileşim grubumuza katılıp sorularınızın cevaplarını bulmak ve bilgi alışverişi yapmak için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ  Personel alım ilanları, gündem haberleri, gelişmeler ve daha fazlası cep telefonunuza gelsin istiyorsanız lütfen buraya TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Nis 2017 - 19:31 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler