Anket AŞ. KPSS ŞARTSIZ 300 Personel Alımında Başvurular Sürüyor

Anket AŞ.'nin yaptığı alımlarda süreç tüm hızı ile işliyor. Personel Alımlarına tüm ayrıntıları haberimizde bulabilir, kolaylıkla başvuruda bulunabilirsiniz.

Anket AŞ. KPSS ŞARTSIZ 300 Personel Alımında Başvurular Sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Anket AŞ. KPSS ŞARTSIZ 300 Personel Alımında Başvurular Sürüyor 

Anket AŞ. sene başında bir ilan duyurusu yayımlamış, kurum bünyesine en az ilköğretim mezunu 300 personel alımı yapılacağını kamuoyuna açıklamıştı.

İŞKUR kapsamında yapılan alımlara her gün bir yenisi eklenir iken, eski ve yeni alımların tamamını siz değerli okuyucularımıza aktarmaya devam edeceğiz. Sizler kendinize uygun işleri bulana kadar da en yeni alımları aktarmayı sürdüreceğiz.

Anket AŞ. alım ilanına başvuruların devam ettiğini söylemiştik. Başvurular İŞKUR resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden kolaylıkla yapılabilmekte. KPSS ŞARTI BULUNMAYAN ALIMDA Anket AŞ, lise ve üniversite mezunu adayların da başvurularını kabul edecek. Kurum alım başvurularını Aralık sonuna kadar alacak. Değerlendirme ardından adaylara dönüş yapılacak.

Anket AŞ. personel alımına dair daha ayrıntılı bilgi için lütfen TIKLAYINIZ.

ANINDA ERİŞİM İMKANI >>>

Memur alımları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

20 Tem 2017 - 15:56 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler