48 Bin 385 Kişiye İş Fırsatı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından her gün yeni ilanlar yayımlanıyor ve yeni iş fırsatlarının kapıları aralanıyor. KPSS CAFE olarak İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanları derleyip raporlayarak daha anlaşılabilir ve kolay başvuru yapılabilir hale getirdik. Şuan İŞKUR üzerinde açık iş ilanları arasında şuan 48 bin 385 kişinin işi hazır. Hangi pozisyonlarda açık iş ilanları var, başvuru nasıl yapılır haberimizin devamında okuyucularımızla paylaşıyoruz.

18 Kas 2018 - 20:16 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Bir işçi - İskurdan medet ummak zorunda birakmasin Allah kimseyi isleri gucleri kolpa devlet boşuna para veriyor bunlara sanki bi bok yapiyolar gibi hizmet etmeyen adama ne gerek var letgo veya sahibinden bile iskurdan 1000000000000000 kat daha luzumlu daha islevsel bir site

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 20:16
02

DAYISIZ - ULAN O KADAR BAŞVURU YAPIYORUZ HEP BOŞ HEP BOŞ!! KOLPA İLANLARDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 20:16
01

Türk genci - Çoğu alım yapmıyor koftiden ilan koymuşlar alım yapanlarda kendi tanıdıklarını alıyor işkur hikaye eskisi gibi değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 20:16


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler