114 Bin 241 Personel Alımı İçin İlan Yayımlandı-Mayıs 2018 İŞKUR İlanları

Türkiye İş Kurumu resmi sayfası üzerinden yüz binlerce personel alımı için ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda farklı kadrolara, farklı mezuniyet şartına göre personel alımı yapıldığı belirtildi.

114 Bin 241 Personel Alımı İçin İlan Yayımlandı-Mayıs 2018 İŞKUR İlanları
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yeni ilanlar yayımlandı.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda farklı kadro ve unvanlarda, farklı mezuniyet şartına göre kamu personeli alımı yapılacağı bildirildi. Kamu ve özel kuruluşlar tarafından yayımlanan ilanlarda okur yazar, ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağı bildirildi. 1000'den fazla pozisyona yapılan personel alımı için müracaatlar Türkiye İş Kurumu resmi web sayfası üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak için ise aranan genel şart İŞKUR'a kayıtlı olmak ve işsiz olmak.

KAÇ PERSONEL ALIMI YAPILIYOR?

Türkiye İş Kurumu web sayfası iş ilanları kısmından yayımlanan ilanlarda farklı kuruluşlar ve özel işyerleri, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 114 bin 241 adet personel alımı yaptığını duyurdu.

EN ÇOK PERSONEL ALIMI YAPILAN 30 POZİSYON

Beden İşçisi (Genel)  Alım Sayısı:  26120 Temizlik Görevlisi  Alım Sayısı:  4888 Garson (Servis Elemanı)   Alım Sayısı: 4087 Satış Danışmanı / Uzmanı  Alım Sayısı:  3953 Güvenlik Görevlisi  Alım Sayısı:  3566 Makineci (Dikiş)  Alım Sayısı:  2750 Turizm Ve Otelcilik Elemanı Alım Sayısı:   2148 Kasiyer  Alım Sayısı:  1932 Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi  Alım Sayısı:  1813 Reyon Görevlisi  Alım Sayısı:  1656 Şoför-Yük Taşıma  Alım Sayısı:  1502 Ön Muhasebeci  Alım Sayısı:  1279 Elektrikçi (Genel)  Alım Sayısı:  1274 Gazaltı (Mıg-Mag) Kaynakçısı  Alım Sayısı:  1229 Büro Memuru (Genel)  Alım Sayısı:  1092 Konfeksiyon İşçisi  Alım Sayısı:  1050 Bulaşıkçı (Stevard)  Alım Sayısı:  1014 Forklift Operatörü  Alım Sayısı:  887 Beden İşçisi (İnşaat)  Alım Sayısı:  850 Aşçı  Alım Sayısı:  787 Aşçı Yardımcısı Alım Sayısı:   783 Paketleme işçisi  Alım Sayısı:  777 Ambar/Depo Görevlisi  Alım Sayısı:  694 CNC Torna Tezgahı Operatörü  Alım Sayısı:  671 Kalite Kontrolcü  Alım Sayısı:  635 Beden İşçisi (Temizlik)  Alım Sayısı:  626 Perakende Satış Elemanı (Gıda)  Alım Sayısı:  619 Servis Komisi  Alım Sayısı:  594 Plastik Enjeksiyon Üretim Elemanı  Alım Sayısı:  565 Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik)   Alım Sayısı: 523

BAŞVURU ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapmak için istenen mezuniyet şartı: En az okur yazar olmak, Başvuru yapacak adayların yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmesi, yapacağı görevi icra etmesine engel bir sağlık sorunu olmaması, takım çalışmasına uyum sğalayacak olması gibi genel şartlar aranmaktadır.

BAŞVURU EKRANI

İlanlara başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Bşavuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresine gitmesi ve müracaatını yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/KaD4r1

Açılan sayfada başvuru yapmak istediğiniz kadroyu bulun ve üzerini tıklayarak alım yapılan illere gidin. Açılacak yeni sayfada aşağı kısımda ilanlar sıralanacaktır. Burada ilanları tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

KAMU VE ÖZEL KURULUŞLARIN PERSONEL ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ----->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA - ÖZEL HABER

12 May 2018 - 17:42 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Halil Ibrahım Aksu - Biz kimiz...bizi hangi kanun kapsamında değerlendiriyor Devletimiz acaba çok merak ediyorum. Ben Kuzey ırakta 96x97 yıllarında Kuzey ırak 'ta pkk ile çatışmada yararlandım. Vücudumda şarapnel parçaları mevcut. Gazi değilim Terör malulu değilim Harp malulu değilim Vazife malulu değilim Yani anlaşılan Notasıyım... Böyle bir iş hakkı Devletimiz bizlerede tanışa nolur yani.ne kaybederler...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mayıs 17:42


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler